Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΔΙΑΡΡΗΚΤΕΣ "ΧΤΥΠΗΣΑΝ" ΤΟ ΚΕΠ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) του Δήμου Βέροιας που βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως, διέρρηξαν άγνωστοι το βράδυ της 16 προς 17 Αυγούστου, παραβιάζοντας την πόρτα εισόδου. Από την πρώτη στιγμή που έγινε αντιληπτή η διάρρηξη ενημερώθηκε το Τμήμα Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας το οποίο και ερεύνησε το χώρο με κλιμάκιο του.
Άμεσα ενημερώθηκε και... η Δήμαρχος Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου Γεωργιάδη η οποία συνομίλησε με τον Αστυνομικό Δ/ντή Ημαθίας και έδωσε τις ανάλογες οδηγίες στους υπηρεσιακούς παράγοντες.

Σε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό η Δήμαρχος ανέφερε: «Ο Δήμος Βέροιας για μια ακόμη φορά γίνεται στόχος θρασύτατων διαρρηκτών, οι οποίοι «χτύπησαν» τον χώρο που καθημερινά εξυπηρετούνται εκατοντάδες συμπολίτες μας. Αυτή τη φορά στόχος τους ήταν το ΚΕΠ του Δήμου μας. Είναι σίγουρο ότι και αυτή τη φορά ο ένοχος ή οι ένοχοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη, αφού ο Δήμος θα ασκήσει κάθε έννομο μέσο για να προασπίσει και να διασφαλίσει την περιουσία του, την ομαλή λειτουργία του και την ασφάλεια των εργαζομένων και των πολιτών.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: