Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Διαγωνισμός video του Europarl TV - Προθεσμία υποβολής συμμετοχών: 31 Ιουλίου 2011

Το διαδικτυακό κανάλι του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Europarl TV) διοργανώνει διαγωνισμό και καλεί όλους τους πολίτες της ΕΕ να δημιουργήσουν το δικό τους βίντεο, διάρκειας 1 έως 3 λεπτών, με στόχο να προβάλουν την πολιτιστική ποικιλομορφία στην Ευρώπη. Η ποικιλομορφία αυτή μπορεί να αφορά...
στη γλώσσα, τη μουσική, τη μόδα, τις τέχνες, την αρχιτεκτονική ή το ίδιο το φυσικό τοπίο. Το περιεχόμενο του video θα πρέπει να διακρίνεται από φαντασία και ευρηματικότητα και να απευθύνεται σε κοινό σε διεθνές επίπεδο.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να επιδείξουν τις καλλιτεχνικές τους ικανότητες και να διεκδικήσουν ένα από τα τρία βραβεία. Συγκεκριμένα, ο πρώτος νικητής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει 2 έως 3 ταξίδια σε διαφορετικές ευρωπαϊκές πόλεις της επιλογής του, ο δεύτερος κερδίζει ένα i-pad, ενώ ο τρίτος νικητής θα αποκτήσει μια κάμερα Leica. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός σε όλους τους πολίτες της ΕΕ, χωρίς να τίθενται περιορισμοί λόγω ηλικίας, φύλου, εθνικότητας ή θρησκεύματος. Ως προθεσμία υποβολής συμμετοχών έχει οριστεί η 31 Ιουλίου.

Η ανάδειξη των τελικών νικητών θα προκύψει έπειτα από δημόσια ψηφοφορία μέσω Facebook. Όσοι πολίτες συμμετάσχουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των τριών νικητών, θα λάβουν μέρος σε κλήρωση και ένας από αυτούς θα κερδίσει ένα ipod nano.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:

http://cdn1.cache.twofourdigital.net/u/europarltvbeta/pdf/tc/tc_en.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια: