Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Ο Φ. ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Μ. ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ...

Διαβάστε τα όσα λέει για τον πολύ Καρχιμάκη ο Φαήλος Κρανιδιώτης, σύμβουλος του Σαμαρά και βρείτε ένα σημείο διαφωνίας στα όσα του προσάπτει. Θα δυσκολευτείτε πολύ.
Διαβάστε την "κακία" του...."Ο Μιχάλης Καρχιμάκης, αυτή η εξέχουσα μορφή της Βαλχάλας του βαλκανικού σοσιαλισμού, κάπου μεταξύ Μίλοβαν Τζίλας και Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου, είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Πριν γίνει ο «αστυνόμος Σαΐνης» του ΠΑΣΟΚ, εις άγραν φαντασιακών γαλάζιων πομπών και ντροπών, ήταν υπάλληλος της Ολυμπιακής. Δεν γνωρίζω ακριβώς την θέση του, αν ήταν διοικητικός ή από αυτούς που σου λέγανε «καφέ ή τσάϊ;», θυμάμαι πάντως ότι ανεδείχθη επί των ημερών της παντοδυναμίας της νταρντανοειδούς τότε πρωθυπουργικής συζύγου. Ανήκε στην πολιτική σφαίρα επιρροής της.
Η χήρα, πλέον, απεσύρθη του δημοσίου βίου, κάνει μόνο κάτι gothic see through εμφανίσεις όταν γιομίζει το φεγγάρι. Ο Μιχάλης, ευτυχώς, προτιμάει τα κουστουμάκια του νέου ΠΑΣΟΚ, ξέρετε αυτά που γυαλίζουν λίγο, αλλά μεγάλωσε πια κι ως γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του συγχωρεμένου «Κινήματος», βγαίνει συνεντευξιαζόμενος και με δηλώσεις και ρίχνει κάτι τζούφιες μπαλωθιές..."

Δεν υπάρχουν σχόλια: