Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΧΑΝΤΑΚΙ; ΜΗΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ;

Αυτός ο Αθανασιάδης, ο βουλευτής Κοζάνης είναι μεγάλο ταλέντο τελικά. Αφού "τσιγάρισε" τον Παπανδρέου και την παρέα του ότι θα καταψηφίσει το Μνημόνιο Νο2 τελικά ψήφισε "ΝΑΙ" και έγινε νούμερο για επιθεώρηση. Τον πήραν στο ψιλό όλοι. Αλλά αυτός δεν το βάζει κάτω. Κάνει δηλώσεις ότι τον απειλούσαν άγνωστοι ότι πρέπει να ψηφίσει ΝΑΙ και ότι αν δεν ψήφιζε τότε θα τον σκότωναν!!
Δείτε τι λέει σε τηλεόραση της Κοζάνης..."Δεν μετάνιωσα που ψήφισα "ναι" στο Μεσοπρόθεσμο. Είμαι περήφανος για τη στάση μου", τόνισε σε τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης, ο βουλευτής Νομού Αλέκος Αθανασιάδης, καταγγέλλοντας όμως ότι δέχθηκε ακόμη και ανώνυμες απειλές από εσωτερικό και εξωτερικό, ώστε να ψηφίσει "Ναι" στο κρίσιμιο νομοσχέδιο."Με απειλούσαν πως αν τολμήσω να πω "όχι" θα βρεθώ σε κανένα χαντάκι" ισχυρίστηκε ο κ. Αθανασιάδης.
Όπως είναι ευνόητο οι απειλές δε θα μπορούσε να προέρχονταν από τον ΣΥΡΙΖΑ μιας και αυτός ο πολιτικός χώρος στοχοποιείται από την Κυβέρνηση. Οι απειλές προέρχονταν από τους χώρους εκείνους που είχαν άμεσα συμφέροντα να περάσει το Μνημόνιο Νο2. Σωστά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: