Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΜΕ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟ Ι.Χ. ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ Θ. ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ

"Φοβερής έμπνευσης" η ενέργεια των αγανακτισμένων στη Βέροια εις βάρος του Θανάση Γικόνογλου, βουλευτή ΠΑΣΟΚ Ημαθίας. Έπληξαν την εικόνα του βουλευτή και όχι τον ίδιο. "Χτύπησαν" το ΙΧ του και δεν άγγιξαν τον ίδιο που προφανώς κοιμότανε εκείνη την ώρα που γινόταν η ενέργεια.
Όπως μεταδίδει ο... Μ. Μελιόπουλος στην εκπομπή του Γ. Αυτιά, άγνωστοι, προφανώς αγανακτισμένοι, έλουσαν κυριολεκτικά με περιττώματα το αυτοκίνητό του και η εικόνα που προέκυψε ήταν αποκρουστική.
Βέβαια, το ΙΧ θα καθαρίσει με ένα καλό πλύσιμο στο πλυντήριο αυτοκινήτων αλλά η βρώμικη πολιτική στερείται πλυντηρίων πολιτικών και πολιτικής...

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θεοι! τα σεβη μου!

ευχομαι να του γυρισαν τ' αντερα του βολευτη, οπως μας βγαινουν εμας οταν μας πουλανε πακετο χωρα+λαος στους τραπεζιτες.

η οργη βραζει

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είναι "αγανακτισμένοι" και δεν είναι κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος τροπος διαμαρτυρίας δείχνει τον πολιτισμό των "κυριων" που το έκαναν. Ποιός τον έβγαλε βουλευτή μόνος του βγήκε να μην το ψηφίζατε κύριοι αφού είναι για τα σ............

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, ο πολιτισμός των κυρίων είναι σίγουρα ανώτερος από τον "πολιτισμό" αυτών που περιμένουν άλλους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, και καθώς περιμένουν έχουν και το θράσος να εξετάζουν αυτούς που κατά τα άλλα ενεργούν, με το μεγεθυντικό φακό μιας αφ' υψηλού μικροαστικής "ηθικής".

Ανώνυμος είπε...

βασικά αυτοι που τον εβγαλαν βασιστικαν στις υποσ(χέσεις) που πήραν. απο την στιγμή που δεν αθετηθηκαν ειναι για να τους χέσεις.

George Frangiskos είπε...

Το βλέπω λιγάκι δύσκολο να το πάει ο ίδιος στο πλυντήριο αυτοκινήτων. εκτός αν τον απειλήσουν οι αγανακτισμένοι απο τη μυρωδια γείτονες.

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ . ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΑΣΑΛΕΙΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΚΗ ΒΛΕΠΩ ΖΑΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΕΣ? ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΑΝ ΘΕΡΜΟΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΟ ?

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΧΛΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΡΡΙΨΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

προπηλακισμός: η χρήση πηλού με την έννοια της βορβορώδους λάσπης για διαπόμπευση.
Άριστα στους Ημαθιώτες για την ορθή χρήση της ελληνικής γλώσσας και παράδοσης .
όσο για τους Ζαμπούνηδες πιο πάνω που έχουν πρόβλημα πολιτισμού ας απευθυνθούν στην Επιτροπή εκποίησης δημόσιας περιουσίας να τους το λύσει

Ανώνυμος είπε...

αφού όλοι εσεις ενοχληθήκατε με το σχόλιο περί του πολιτισμού σας γιατί δεν εμφανίζεστε στις πορείες αλλά πηγαίνατε καθημερινά στα γραφεία των βουλευτών ατομικά ζητώντας το ρουσφετακι του.

Ανώνυμος είπε...

Και δες πλάκα να είναι η αρχή και σε όλη την Ελλάδα, να δέχονται τα σκαφτά, ότι δηλαδή ετοίμασαν για όλους μας. Θα γίνει της μουρλής. Θα μου πείς τώρα τι είμαστε; Αν μη τι άλλο, φοβερή ενέργεια. Πόσα λέει δεν φανταζόμαστε. Ορμάτε τους. Ξεφτιλήστε τους. Μας κατέστρεψαν. τΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΟΥ ΣΚΈΦΤΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΆΝΟΥΝ ΣΕ ΛΊΓΟ. άΝΕΡΓΑ ΘΑ τα ταϊζω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

γιουπι!! ετσι με φαντασία θα τους δωσουμε αυτο που τους αξιζει!!!εε! στο δημο υμηττου στις 28-29 ο δημος διοργανωνε το πανυγυρι του για να βγαλει κανα φραγκο...(εκτος των αλλων..τι τα κανει τα λεφτα ..?...)

Ανώνυμος είπε...

Ααααααααααααχ καλά του ξηγήθηκαν κ έτσι πρέπει σε όλους τους δλδ. Είναι το λιγότερο που τους αξίζει για τις παπαριές που πούλησαν και πουλάνε τόοοοσα χρόνια στον κόσμο για να τους ψηφίζει. Τέλος όμως... Για να μαι ακριβής αυτό το εγχείρημα πρέπει να κάνουμε κ στη βουλή κ μάλιστα σε ώρα συνεδρίασης γιατί ΟΛΟΙ τους είναι για χέσιμο. Αλήτες, πουλημένοι, προδότες!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή ξέχασα πριν λόγω των ανίκανων πουλημένων προδοτών που και καλά μας οδηγούν... [στον πάτο όμως.
Να προσθέσω για τους ευρηματικούς Ημαθιώτες λοιπόν... ΜΑΓΚΕΣ RESPECT...