Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

"ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΕΒΖ ΠΛΑΤΕΟΣ

"Ανοίγουμε" από σήμερα το θέμα των προσλήψεων του εποχικού προσωπικού στην ΕΒΖ μετά τις καταγγελίες που έκαναν πρώην εργαζόμενοι επί σειρά ετών για σοβαρές παρατυπίες στη διαδικασία και... την προσφυγή τους στον ΑΣΕΠ όπου και κατήγγειλαν το γεγονός.
Προχωρώντας το ρεπορτάζ μαζεύουμε στοιχεία ώστε στη συνέχεια να τα υποβάλλουμε στη διοίκηση του εργοστασίου Πλατέος για να έχουμε και την άποψή της σχετικά.
Γεγονός είναι ότι υπάρχει θέμα και μάλιστα μεγάλο. Επίσης, από το ρεπορτάζ προκύπτουν κι άλλα στοιχεία που αφορούν σε περίεργες εργασιακές σχέσεις που υπήρχαν και δε γνωρίζουμε αν υπάρχουν ακόμα στο εν λόγω εργοστάσιο.
Όλα αυτά θα τα δούμε και θα τα παρουσιάσουμε τις επόμενες μέρες αναλυτικά.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεμα υπαρχει και μαλιστα μεγαλο με τον απαραδεκτο ανηθικο και γελοιο τροπο με τον οποιο γινοταν οι προσληψεις μεχρι το 2009.
Τα τελευταια 2 χρονια οι προσληψεις γινονται με βαση τα αξιοκρατικα κριτηρια που εχει θεσπισει ο ΑΣΕΠ για τις εποχικες προσληψεις και σε αυτα δεν μπορει να γινει καμμια νοθεια αφου ελεγχονται πληρως δυο και τρεις φορες χωρις να παρενβαινει κανενας βουλευτης.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΟΓΑΚΗΣ,ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΝΥΧΤΟΜΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ.ΣΤΟΝ 1.43

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν σου αρεσει η αληθεια φιλε μου,λυπαμαι πολυ.Τα τελευταια 2χρονια οι βουλευτες εχουν σταματησει να βαζουν ψηφοφορους τους στην Ζαχαρη.Αυτη ειναι η αληθεια και λυπαμαι αν αυτη στεναχωρει πολλους που ειχαν βολευτει χρονια τωρα στο Εργαστασιο στερωντας τις θεσεις απο αξιους και ικανους.

Ανώνυμος είπε...

Με ολο τον σεβασμο,
Στον μασουτη για να μπεις (παραδειγμα φερνω) βαζεις τουλαχιστον δημαρχο να παρει τηλεφωνο, και βουλευτη φυσικα.
Και μιλατε εαν θελει μεσω η ζαχαρη?
Ρε σεις μην ειστε κοκορια,
Ο κοσμος θελημενα ή οχι ξυπναει .
Και το μονο που χαιρομαι ειναι οτι αυτη η ταχα μου , θα μας βγαλει πολυ σοφοτερους.
Τωρα περι <> υπηρχε , υπαρχει και θα υπαρχει. Απλα σε μικροτερο βαθμο.

Στο χερι μας πλεον ειναι να το αλλαξουμε.
Απλα πολιτισμενα και ομορφα.
Μην το παιζεται πολυ <> . Τελειωσε αυτη η εποχη.
Για να κανεις κατι πλεον πρεπει να αποδειξεις ΠΟΛΛΑ!!!
ΕΙτε σε μικρο ειτε σε μεγαλο επιπεδο.


ΥΓ. Κανα θεμα με τις ρεμουλες των ταχα μου εργολαβων στα δημοτικα εργα θα βγει? Και οχι μονο να βγει, να ειναι συνεχεια στο blog σας.Με ολο τον σεβασμο ρωταω.
Σας ευχαριστω.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 9.09 ΑΚΟΥ.ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΕΝΩ ΤΡΕΧΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΝΑ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΑ.ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΟΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ, ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Αν εχεις τετοια εντυπωση (οτι δουλευαν μεσα ατομα-εκτος των μονιμων υπαλληλων και αυτων που κανουν πρακτικη- πριν το τελος της προκηρυξης)μπορεις να κανεις καταγγελια επωνυμα με το ονομα σου και με στοιχεια (που δουλευαν αυτοι που λες και ποσοι ηταν)εκει που πρεπει και οχι ανωνυμα μεσα απο το δικτυο.Ανωνυμα ο καθενας μπορει να λεει οτι θελει.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΟΛΗΤΟΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΣΩ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΝΥΧΤΟΜΕΝΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΠΑΡΕ ΑΝΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΓΟΓΑΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΜΗΣΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ΝΑ ΛΕΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΨΕΜΑΤΑ,ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΣΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ 3:54 ΑΛΛΑ Ο ΝΥΧΤΟΜΕΝΟΣ 1.18 ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΕΙ ΓΥΡΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΔΗ ΤΑ ΕΣΧΕΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ,ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΛΑΤΕΩΣ, ΤΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΗ ΕΣΧΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

Ανώνυμος είπε...

Που κολλαει το κλεισιμο του Γυμνασιου Πλατεος (εχω και για αυτο γνωμη αλλα δεν θα την πω εδω)με το θεμα μας δεν καταλαβαινω.Σχολιαζουμε τις προσληψεις στη Ζαχαρη ή γραφουμε γενικα εναντιον της κυβερνησης?Επισης να μαθουμε λιγο ορθογραφια δεν βλαπτει...

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ,ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΝΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗ ΧΑΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΑΣΑ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΟΔΗΓΟΥΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

8.39 εγινεσ ρομπα μην ξαναβγεισ να μιλησεισ μετα την δικαιωση απο οτι εχω μαθει εργαζομενων στην εβζ.

Ανώνυμος είπε...

Η δικαιωση των ανθρωπων που προσεφυγαν στον ΑΣΕΠ αποδεικνυει ολα αυτα που λεω απο την αρχη.
Οτι τα τελευταια 2 χρονια υπαρχει αξιοκρατια στις προσληψεις εποχικου προσωπικου παντου.
Ακομα και αν μεσολαβησει βουλευτης,μπορεις να κανεις ενσταση και να δικαιωθεις.
Ολα τα χρονια μεχρι το 2009 η λεξη ενσταση δεν υπηρχε στο θεμα της επιλογης προσωπικου.
Αυτη και μονο η διαφορα λεει πολλα!!!

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτησω κ εγω αν εχουν βγει οι προκυρηξεις και που μπορουμε να βρουμε σχετικες πληροφοριες; ευχαριστω