Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ; ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

Ο ένας μετά τον άλλον οι παίχτες παίρνουν τα δελτία τους και φεύγουν. Κανείς δεν ενδιαφέρεται πλέον για την ομάδα η οποία έχει βρεθεί σε αδιέξοδο αφού οι πολλές προσπάθειες που έγιναν από την ως τώρα διοίκηση και τον πρόεδρο Μ. Κούντζα δεν βρήκαν ανταπόκριση.
Όσοι νοιάζονται για την ομάδα της πόλης ας αναλάβουν τις ευθύνες τους. Η απερχόμενη διοίκηση που συγκροτούνταν από τους παλαίμαχους της ομάδας ενημέρωσε τη διοίκηση του Δήμου Αλεξάνδρειας για το γεγονός αυτό και αναμένονται αντιδράσεις.
Ωστόσο, υπάρχει ένα ερώτημα που... πρέπει να απαντηθεί. Γιατί έκανε πίσω ο επιχειρηματίας που ενδιαφέρθηκε τις προηγούμενες μέρες να αναλάβει την ομάδα με τη βοήθεια της νυν διοίκησης; Γιατί ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα αναλάβει αυτός έκανε πίσω; Θα βρει του χρόνου ομάδα να αναλάβει;
Γεγονός είναι ότι αν η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ δεν κατέβει, δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής οι επιπτώσεις στο ποδόσφαιρο της περιοχής θα είναι τεράστιες. Οι κινήσεις που πρέπει άμεσα να γίνουν είναι συγκεκριμένες. Να συσταθεί σήμερα κι όλας μια Επιτροπή Σωτηρίας ώστε να "τρέξει" την κατάσταση με γρήγορους ρυθμούς ώστε να σωθεί, έστω και την τελευταία στιγμή η κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: