Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ "ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ": ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η σχιζοφρένεια στην πολιτική είναι επικίνδυνη. Δε μπορεί να κάνεις κριτική δήθεν στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα να στηρίζεις με νύχια και με δόντια τον Πρωθυπουργό Παπανδρέου και παράλληλα να ζητάς και συνέδριο για να νομιμοποιήσει πολιτικά την ασκούμενη πολιτική!
Ποιος τα ζητάει όλα αυτά; Η περιβόητη "Αριστερή Πρωτοβουλία" ηγέτης της οποίας είναι... ο Παναγιωτακόπουλος, θερμός υποστηρικτής του Παπανδρέου.
Τι λέει αυτός ο μέγας πολιτικός ανήρ; Υποστηρίζει ότι "Οι ευθύνες είναι τεράστιες για τους υποστηρικτές αυτών των πολιτικών.
Αυτές οι πολιτικές δεν έχουν καμία κομματική νομιμοποίηση."
Και τι προτείνει; Προτείνει να νομιμοποιηθούν από ένα συνέδριο "Για αυτό είναι άμεση αναγκαιότητα το ΠΑ.ΣΟ.Κ να οδηγηθεί σε Συνέδριο, σε ένα πραγματικό επαναστατικό Συνέδριο, χωρίς προαπαιτούμενα, χωρίς συμψηφισμούς, χωρίς γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και μεθοδεύσεις, για να πάρει αποφάσεις για όλα."

Θέλει συνέδριο ο Παναγιωτακόπουλος για να πάρει αποφάσεις και το θυμήθηκε μετά από δυο Μνημόνια και μετά από το ξεκλήρισμα του ελληνικού λαού από το ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνησή του.
Είναι τουλάχιστον υποκριτικό εκ μέρους της "Αριστερής Πρωτοβουλίας" να διεκδικεί δάφνες αντιστασιακές μέσα στο ΠΑΣΟΚ όταν είχε την ευκαιρία να θέσει το θέμα και να ζητήσει ψηφοφορία στις συνεδριάσεις του Εθνικού Συμβουλίου. Πλην όμως, τήρησαν σιγή ιχθύος οι ...αριστεροί.

Όπως κι αν το δούμε το θέμα είναι σαφές ότι το πολιτικό τέλος του ΠΑΣΟΚ πλησιάζει και οι "έξυπνοι" θέλουν να πιάσουν θέσεις για το επόμενο σχήμα, την επόμενη μέρα ρίχνοντας άσφαιρα στον αέρα νομίζοντας ότι θα θολώσουν τα νερά. Πλανώνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: