Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...
Η είδηση αφορά όλες τις μαμάδες που ταϊζουν τα παιδιά τους με παιδικές κρέμες.
Η εταιρία ΝΕΣΤΛΕ ανακοίνωσε ότι... ανακαλεί το προϊόν της (BAR CODE 761303308973), μια παιδική τροφή με γεύση μπανάνας που λήγει το 2012. Πιθανολογεί ότι περιλαμβάνει κομμάτια από γυαλί!
Το συγκεκριμένο προϊόν, όπως μας πληροφόρησε μια αναγνώστρια, κυκλοφορεί μόνο στη Γαλλία και συνεπώς δεν τίθεται θέμα για την ελληνική αγορά.
Ωστόσο, θεωρήσαμε σωστό για να προλάβουμε τυχόν άσχημε επιπτώσεις, μόλις το πληροφορήθηκαμε να το δημοσιεύσουμε ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα από τους ενδιαφερόμενους.
Σε καμιά περίπτωση δε θέλαμε να προκαλέσουμε πανικό και αν προκλήθηκε ζητούμε συγνώμη. Ωστόσο, δε θα πρέπει να ξεχνάμε τι έχει συμβεί στο παρελθόν σε ανάλογες περιπτώσεις όπου υπήρχε η πληροφορία και η οποία ήταν σωσωστή αλλά αργούσε για διαφόρους λόγους να επισημοποιηθεί.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

η εταιρία δεν έχει βγάλει δελτίο τύπου

Μαρία είπε...

Μετά από επικοινωνία μου με τη Nestle έμαθα πως πρόκειται για συγκεκριμένο προϊόν και παρτίδα που κυκλοφόρησε μόνο στη Γαλλία!

Σαν εφημερίδα με "αξιόπιστη" ενημέρωση θα μπορούσατε να επιβεβαιώσετε πρώτα την πληροφορία σας -όπως έκανα εγώ με ένα απλό τηλεφώνημα...- και μετά να μας αγχώσετε!!

Μαρία

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί,
Από μια πρόχειρη έρευνα που έκανα στο ιντερνετ η ανάκληση αφορά στην Γαλλία. Μήπως να το ψάξετε για να είμαστε όλοι σίγουροι και για να αποφύγουμε τον πανικό?
Ευχαριστώ,

Ανώνυμος είπε...

Αίσχος με της... λακαμίες και την σπορά πανικού... ΕΛΕΟΣ ΡΕ!