Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

ΦΟΒΕΡΟ- ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΘΑΝ. ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ

Ήταν να μη πάρει φόρα ο Θανάσης. Τώρα που πήρε ποιος τον πιάνει. Ο λόγος για τον βουλευτή Ημαθίας του ΠΑΣΟΚ Θανάση Γικόνογλου που η χάρη ξεπέρασε τα σύνορα της χώρας μας και έφτασε στη γειτονική...Ιταλία.
Το "βρόμικο" περιστατικό που τον έκανε διάσημο ήδη φιγουράρει σε Ιταλική ιστοσελίδα και βλέπω τον βουλευτή να πιάνει στασίδι στα πρωινάδικα της Ιταλίας να εξηγεί στον ιταλό Αυτιά τι ακριβώς του συνέβη.
Είδατε τι σου κάνει ένα σκάτωμα του αυτοκινήτου σου; Αφού ο Θανάσης είναι κοντά δυο χρόνια βουλευτής και δεν τον άκουσε κανείς γιατί προφανώς δεν έκανε τίποτα άξιο αναφοράς από τα μεγάλα μέσα (ούτε και από τα μικρά για να λέμε την αλήθεια), έγινε διάσημος και μοναδικός. Είναι ο μοναδικός στα χρονικά βουλευτής της Ελλάδας που αντί για γιαούρτια, ντομάτες, αβγά κλπ δέχτηκε ...σκατά.
Για να δείτε το δημοσίευμα στην Ιταλική ιστοσελίδα μπείτε ΕΔΩ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα χαίτεται τώρα Χάρη, που έγινε διάσημος και στην Ιταλία.
Μη ζορίζεσαι. Όσο κόβει στον καθένα.

Ανώνυμος είπε...

Χάρη μήπως ο ίδιος πασάλειψε το αυτοκίνητό του . Μήπως εμείς τον εχουμε για σαϊκο και ο Σάκης (είναι πιο έξυπνος απ'όσο δείχνει) ανακάλυψε πρώτος ένα νέο τρόπο για δημοσιότητα? Αφου για να μιληση σε τηλεοπτικό κανάλι η εφημερίδα δεν υπάρχει πεερίπτωση ίσως διάλεξε αυτό τον τρόπο προβολής?

Ανώνυμος είπε...

sakis internasional...