Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ, ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΩΝ:ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΧΑΪΑΣ, ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΡΟΔΟΥ

Τέσσερις βουλευτές του Αχαΐας ΠΑΣΟΚ και δύο βουλετές της ΝΔ απεικονίζονται σε αφίσες που κυκλοφορούν στην Πάτρα, με τίτλο «κρίνονται ένοχοι». Στη Ρόδο, πάλι, Αγανακτισμένοι πολίτες διέκοψαν εκδήλωση στελεχών του ΠΑΣΟΚ, κατά των οποίων επιτέθηκαν φραστικά....
Στην αφίσα με τις φωτογραφίες των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ αναγράφεται ότι: «κρίνονται ένοχοι επειδή ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, προδίδοντας την βούληση των πολιτών και οδηγώντας τη χώρα σε νέα κατοχή». Σε άλλη αφίσα, με τις φωτογραφίες των βουλευτών της ΝΔ, αναγράφεται ότι «κρίνονται ένοχοι, επειδή ψήφισαν την υφαρπαγή της εθνικής μας περιουσίας, προδίδοντας την λαϊκή βούληση».

Στο κάτω μέρος και των δυο αφισών υπάρχει αναφορά στις οικογένειες των έξι βουλευτών, που όπως αναγράφεται, «κρίνονται συνένοχες», σημειώνοντας ότι «αντιθέτως με την κόρη του βουλευτή Κουρουπλή, οι οικογένειες των παραπάνω, βολεμένες στα προνόμια της βουλευτικής ιδιότητας, δέχθηκαν παθητικά την προδοσία της λαϊκής βούλησης».

Παράλληλα, στη Ρόδο, Αγανακτισμένοι πολίτες, κυρίως εκπρόσωποι του κλάδου αυτοκινητιστών εισέβαλαν το βράδυ της Τετάρτης σε αίθουσα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής νοτίου συγκροτήματος του ΠΑΣΟΚ, παρουσία και του γενικού γραμματέα Νησιωτικής Πολιτικής Δημήτρη Χαλκιώτη.

Περίπου 50 άτομα επιτέθηκαν φραστικά στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στον γραμματέα της νομαρχιακής επιτροπής Γιώργο Πόκκια, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια στο περιστατικό.

Λίγο μετά, οι διαδηλωτές αποχώρησαν από την αίθουσα και η εκδήλωση συνεχίστηκε κανονικά, με καθυστέρηση περίπου μίας ώρας. Αντιπροσωπεία των εκπροσώπων των αυτοκινητιστών συναντήθηκε στην συνέχεια με τον κ. Χαλκιώτη και του εξέφρασε τις αντιρρήσεις του κλάδου για την απελευθέρωση του επαγγέλματος.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: