Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται. Έτσι και οι Πασόκοι έχοντας ανακαλύψει την αιτία των κινητοποιήσεων των αγανακτισμένων, έχοντας στοχοποιήσει τον ΣΥΡΙΖΑ, βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις νομίζοντας ότι τους πιστεύει ο κόσμος. Είναι φανερό ότι το προσωπικό της εξουσίας του ΠΑΣΟΚ αδυνατεί να κατανοήσει τις πραγματικές αιτίες του ξεσηκωμού που δεν είναι άλλες από τις πολιτικές που έχει ασκήσει μαζί με τη ΝΔ από την μεταπολίτευση ως σήμερα.
Ο Καρχιμάκης, που έγινε γνωστός ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ επειδή συνεχώς έφερνε σκάνδαλα και "σκάνδαλα" στη Βουλή, ως γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έκανε την παρακάτω δήλωση που είναι μνημείο πολιτικής αρλουμπολογίας...«Είναι μια απαράδεκτη και αντιδημοκρατική πρακτική, με επικεφαλής ως συνήθως οπαδούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Με μείγμα και ακροδεξιών στοιχείων. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα λέει δημόσια και άλλα φαίνεται να διοχετεύει υπογείως. Δημιουργούν συνθήκες βίας κι φόβου.

Κινούνται ανάμεσα στα όρια του κοινοβουλευτισμού και του μπάχαλου. Υπονομεύουν, ηγούμενοι του μπάχαλου με τις πρακτικές και τις εικόνες αυτές και την οικονομία και την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία.

Δίδουν τα περιθώρια και την ασυλία σε άτομα και σε ομάδες που κινούνται εκτός ορίων και κανόνων μιας ευνομούμενης πολιτείας. Όλοι αυτοί κάνουν πάρτι εν ονόματι μιας επικείμενης ανεξέλεγκτης κατάστασης.

Υπονομεύουν τους ίδιους τους πολίτες που δοκιμάζονται, αγωνιούν και με ήρεμο τρόπο θέλουν να εκφράσουν την αγωνία τους και την όποια διαμαρτυρία τους».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΙΖ Το πολύ το λάκα-λάκα κάνει το παιδί?..........

Ανώνυμος είπε...

ρωτήστε live ενα βουλευτή του πασοκ τι λέει το μνημόνιο. Θα δείτε οτι εχει μεσάνυκτα.Οτι τους λένε ψηφήζουν το μονο που τους ενδιαφέρει είναι να μην χασουν το μηνιάτικο.