Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εξωτερικών, Παρασκευή 8/7/11

Η ελληνική κυβέρνηση έκανε το τελικό βήμα. Ενεργώντας σαν πιστό τσιράκι των Σιωνιστών, εξέδωσε (διά χειρός Χρ. Παπουτσή) ανακοίνωση απαγόρευσης απόπλου για όλα τα πλοία του «Στόλου της Ελευθερίας ΙΙ», που βρίσκονται σε ελληνικά λιμάνια....
Το Λιμενικό, με την απειλή των όπλων, ακινητοποίησε το αμερικανικό πλοίο, λίγη ώρα αφότου απέπλευσε από το Πέραμα, και συνέλαβε τον καπετάνιο. Ομοίως, κομάντος του Λιμενικού κατεδίωξαν το καναδέζικο πλοίο στον Αγιο Νικόλαο της Κρήτης, το κατέλαβαν και το γύρισαν στο λιμάνι, θέτοντας τα μέλη της αποστολής σε ολονύχτια ομηρία στο ίδιο τους το πλοίο, υπό την απειλή της τοπικής εισαγγελέως ότι θα τους συλλάβει όλους.

Η απόφαση αυτή, παράνομη από κάθε άποψη (δεν μπορείς ν' απαγορεύσεις σε ιδιωτικά σκάφη να ταξιδέψουν), ξεπερνά κάθε όριο προκλητικότητας. Η πρόταση του ΥΠ.ΕΞ να διοχετευτεί η ανθρωπιστική βοήθεια που θα μεταφέρει ο «Στόλος της Ελευθερίας ΙΙ» μέσω «νόμιμων διαύλων» προς στη Γάζα, νομιμοποιεί την παράνομη πολιορκία της Γάζας από τον κατοχικό στρατό του Ισραήλ και βρίσκεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με όσα λέει το σιωνιστικό κράτος.

Καταγγέλλουμε την προκλητική στάση της ελληνικής κυβέρνησης.

Απαιτούμε να αφεθούν τα πλοία να ταξιδέψουν για όποιον προορισμό επιλέξουν οι επιβαίνοντες σ' αυτά.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εξωτερικών, την Παρασκευή 7 μ.μ. (αρχικό ραντεβού στο Σύνταγμα, ύψος Μεγάλης Βρετανίας). Θα είναι ντροπή για ολόκληρο τον ελληνικό λαό, αν η κυβέρνηση Παπανδρέου καταφέρει να εμποδίσει τα πλοία να αποπλεύσουν, κάνοντας αυτή τη δουλειά των Σιωνιστών.

ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Πηγή: http://www.palestineresist.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: