Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

Ελληνες ομογάλακτοι του νεοναζί δολοφόνου της Νορβηγίας πηραν μέρος στην ιδρυτική συνάντηση του 2002 στο Λονδίνο

Υπάρχει σύνδεσμος του Αντερς Μπερινγκ στην Ελλάδα, μέλος της ομάδας των «Ναϊτών Ιπποτών», μέλος της ομάδας διερεύνησης στόχων για εκτέλεση ανάμεσα σε μαρξιστές και οπαδούς του πολυπολιτισμού!
Το ντοκουμέντο αυτό υπάρχει στο διαβόητο βίντεο του εκτελεστή!
Ποιος νεοναζί συμμετείχε στην ιδρυτική συνάντηση στο Λονδίνο το 2002 από την Ελλάδα; Ποια είναι η δράση του σήμερα; Αυτά είναι τα καυτά ερωτηματικά που πρέπει να απαντήσει...ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη που καλύπτει τη δράση των νεοναζί και συνεργάζεται μαζί τους.Όσον αφορά την "ιδεολογία" του, το μείγμα δηλαδή ισλαμοφοβίας και αντικομουνισμού ας κοιτάξει ο οποιοσδήποτε τις ιστοσελίδες των εγχώριων νεοναζί για να δει ποιοι κραυγάζουν με τα ίδια εμετικά συνθήματα. Ώρα να βγουν εκτός νόμου οι ναζιστικές συμμορίες!
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε πως προκύπτει για τα ελληνικά ΜΜΕ ότι κάποιος είναι νεοναζί!!!!

"'Ενα από τα μέλη της οργάνωσης, "Σταματείστε την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης", στις Νήσους Φερόες είχε ελέγξει τους "φίλους" του Μπρέιβικ στο Facebook και είχε διαπιστώσει ότι ένας από αυτούς χρησιμοποιούσε ως φωτογραφία στο προφίλ του μία του δανού νεοναζί ηγέτη Γιόνι Χάνσεν..."

Προσέξτε λοιπόν να μην πουν οι φίλοι σας στο Facebook περίεργες φώτο... μόνο τα σφυροδρέπανα και το σήμα των αναρχικών επιτρέπονται...

Ανώνυμος είπε...

Σιωνιστή, φιλο-μασόνο και Ναΐτη ιππότη θεωρούσε τον εαυτό του ο «μακελάρης» της Νορβηγίας. Τα περι "ακροδεξιάς" να τα αφήσεις κατά μέρος.

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=296142

Ανώνυμος είπε...

H Nορβηγία είναι μια χώρα, με φιλοπαλαιστινιακά και αντι-ισραηλινά αισθήματα και οι νεολαίες των κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού, έχουν εκφράσει πολλές φορές την υποστήριξή τους στους Παλαιστίνιους, που δεν χώνευε ο δολοφόνος.
Η Νορβηγία ήταν από τα πρώτα κράτη που έσπευσαν να δηλώσουν ότι θα αναγνωρίσουν ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.
Μάλιστα, την χώρα επισκέφθηκε την προηγούμενη μόλις εβδομάδα, ο Παλαιστίνιος ηγέτης Μαχμούντ Αμπάς, ο οποίος ξαναπήρε τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του Υπουργού Εξωτερικών της Νορβηγίας, ότι θα αναγνωρίσει ανεξάρτητο Παλαιστινιακό κράτος.

Το πρωί της ημέρας που έγινε το φονικό, ο ηγέτης της νεολαίας του κόμματος Eskil Pedersen, στο λόγο του προς τους νεολαίους (που πολλοί εξ αυτών δολοφονήθηκαν μετά), τόνισε ότι "δεν φτάνουν μόνο τα λόγια, πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στο Ισραήλ".
Τα ίδια είπε και ο Υπουργός Εξωτερικών Jonas Gahr.
Το αντι-παλαιστινιακό μένος του Breivik όμως, όπλισε το χέρι του και τον οδήγησε σε μια απίστευτη σφαγή, που θα σημαδεύει για δεκαετίες τη σύγχρονη ευρωπαϊκή ιστορία.
Ο 32χρονος θέλησε να υποκαταστήσει τη διπλωματία και να εμποδίσει την κυβέρνηση της χώρας του να αναγνωρίσει την Παλαιστίνη.
Ανέλαβε ως σταυροφόρος τιμωρός για λογαριασμό του Ισραήλ (χωρίς φυσικά να έχει καμιά ευθύνη το Ισραήλ για τον τρελό!), να "συνετίσει" τη χώρα του.
Κλασική περίπτωση ψυχασθενούς, που "θέλει να σώσει τον κόσμο από την αμαρτία".

Ανώνυμος είπε...

Οι αρουραίοι της αμερικανικής προπαγάνδας ανέλαβαν υπηρεσία…

Συνελήφθη(!!!) λοιπόν ο στυγερός «τρομοκράτης»: Είναι ο Άντερς Μπέχριγκ Μπρέιβικ.

Μάλιστα ομολόγησε ο ίδιος ότι πήρε μια βόμβα, ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ(!!!), εκατοντάδων κιλών(!!!) και καθάρισε, εν ψυχρώ, δεκάδες άτομα και τραυμάτισε επίσης δεκάδες…

Το νέο «πορτρέτο» του δαίμονα «τρομοκράτη» διαφέρει ριζικά από τα χθεσινά πρότυπα του Μπιν Λάντεν. Η τρομοκρατία των αμερικανικών υπηρεσιών μακιγιάρεται, σήμερα, με τα χρώματα του «ρατσισμού»: το πανίσχυρο ιδεολόγημα της Νέας Τάξης…

Ο «τρομοκράτης» μας, λοιπόν, ήταν υστερικός «ρατσιστής» και φυσικά «ακροδεξιός»: Ένας «ακροδεξιός ρατσιστής» που κήρυξε την «Επανάσταση» (!!!) εναντίον της παγκοσμιοποίησης (!!!) και μάλιστα στη …Νορβηγία!!!

Αλήθεια ΓΙΑΤΙ στη Νορβηγία!!!!!

Σηματοδοτεί η Νορβηγία κάποιο «κέντρο» της πλανητικής βαραβαρότητας;;;; .....


Το αμερικάνικο παραμύθι μπορεί να είναι για μωρά παιδιά και να απευθύνεται σε «αμερικανάκια», αλλά δεν είναι δίχως δόλο και σκοπιμότητα. Κατασκευάζει τη γνωστή εξίσωση: κάθε αντιιμπεριαλιστικός αγώνας και κάθε ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ εναντίον της Νέας Τάξης θα ΕΞΙΣΩΝΕΤΑΙ και θα ταυτίζεται με την «ακροδεξιά» και το «ρατσισμό».

Στην Ελλάδα έχει δοκιμαστεί, επιτυχώς, η συνταγή…

Η Ελλάδα αποτελεί το δοκιμαστήριο των νεοταξικών συνταγών και σχεδιασμών: Όλων των σχεδιασμών του πλανητικού ιμπεριαλιστικού πολέμου…

Πάρτε για παράδειγμα και το ζήτημα της χρεοκοπίας. Πρώτα στην Ελλάδα δοκιμάζουν αυτό το θανατηφόρο «όπλο» του πολέμου εναντίον των λαών και κρατών της Υφηλίου: Η Ελλάδα είναι το πρώτο θύμα αυτού του «όπλου», δοκιμάζει το «όπλο» που θα χρησιμοποιηθεί αύριο εναντίον ΟΛΩΝ των λαών και των κρατών…

Η πλανητική, συνεπώς, τρομοκρατία παίρνει τα ιδεολογικά και πολιτικά χαρακτηριστικά των νέων ιδεολογημάτων: Μεταβαπτίζεται σε «ρατσιστική» και «ακροδεξιά»…

Ανάλογα είναι και τα πορτρέτα των «τρομοκρατών» που κατασκευάζουν: Σαν αυτό του Άντερς Μπέχριγκ Μπρέιβικ…

Και μάλιστα σε «πρόσωπα» που να κομπάζουν για τα κατορθώματά τους και στο διαδίκτυο!!!

Και οι προπαγανδιστικές μήτρες του καθεστώτος παπαγαλίζουν τα αμερικάνικα παραμύθια για μωρούς και τις δόλιες, καραμπινάτες κατασκευές τους…

Πρωτοστατούν, με οργιώδη φρενίτιδα, οι γνωστοί αρουραίοι των υπονόμων, αυτών της τρομοκρατίας των μυστικών υπηρεσιών…

Η «ζούγκλα» της «ενημέρωσης», η οποία έχει βαπτίσει τα «αριστερά» τρομοκρατικά κατασκευάσματα σε «Επαναστάτες» (17Ν-ΕΛΑ, Σέχτες και CIA), πάλι στην πρώτη γραμμή των αμερικάνικων «συνταγών».

Διαβάστε στα παρακάτω:

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=353258&cid=5

http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=353409&cid=5

Θα διαβάσουμε ακόμα πολλά σενάρια των γνωστών συνταγών και της υστερικής τρόμο-λαγνείας…