Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

Άξιος συνεχιστής της παράδοσης Ψωμιάδη ο Τζιτζικώστας- Ομοφοβικός και ακροδεξιός εναντίον του Μπουτάρη

H απόφαση του Τζιτζικώστα να καλέσει τους συμμορίτες της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ στην Θεσσαλονίκη είναι προκλητική και δικαιολογημένα προκαλεί αντιδράσεις. Ο νεαρός περιφερειάρχης, πιστός στις ακροδεξιές καταβολές της παράταξης της οποίας ηγείται, "κλείνει" το μάτι στους ψηφοφόρους της...
Συμμορίας εν όψει των εκλογών του Μαΐου. Ήρθε σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Μπουτάρη του οποίου τη θέση εποφθαλμιά αφού η δημογεροντία της πόλης θέλει διακαώς να τον χρίσει ως υποψήφιο δήμαρχο αφού πρώτα έχει απορρίψει τον Γκιουλέκα.

Ο Τζιτζικώστας μάλιστα δείχνοντας τον χαρακτήρα του έκανε μια δήλωση στην οποία μεταξύ άλλων επιχειρεί να πουλήσει και εξυπνάδα στον Μπουτάρη λέγοντας ότι προτιμάει να πάει σε άλλες παρελάσεις και όχι στην παρέλαση του ΟΧΙ. Εννοεί ότι ο δήμαρχος πήγε στην παρέλαση της υπερηφάνειας και νομίζει ο τζιτζιφιόγκος ότι θα τον μειώσει ως προσωπικότητα. Αλλά βέβαια δεν αντιλαμβάνεται ότι δείχνει και την απέχθειά του για τους ομοφυλόφιλους και ότι αυτός ουδέποτε θα έδινε την σχετική άδεια να διεξαχθεί αυτή η εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη.

Ο Τζιτζικώστας, ο γιος του παλιού υπουργού της ΝΔ με βάση το κληρονομικό δίκαιο που ισχύει στην πολιτική έχει στα χέρια του τις τύχες της κεντρικής Μακεδονίας. Ο νεαρός αυτός είναι άξιος συνεχιστής της λογικής του Άνθιμου και των άλλοτε Μακεδοναρχών Παπαγεωργόπουλου και Ψωμιάδη. Η καταδίκη του πρέπει να είναι σαφής και αποστομωτική.


Δεν υπάρχουν σχόλια: