Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Δ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ: Και η Χ.Α. στο συνταγματικό τόξο του Τζιτζικώστα;

Η Δεσπ. Χαραλαμπίδου, βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης με δήλωσή της ασκεί κριτική στον Τζιτζικώστα που κάλεσε επίσημα την ναζιστική Συμμορία της Χρυσής Αυγής στις εκδηλώσεις του ΟΧΙ.

Η δήλωση είναι:

"Μου προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση η κίνηση του κ. Τζιτζικώστα να απευθύνει επίσημη πρόσκληση στο κόμμα της Χ.Α. για την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, την στιγμή που...
και επίσημα πλέον χαρακτηρίζεται εγκληματική οργάνωση. Φαίνεται πως το συνταγματικό τόξο που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία και ο Βενιζέλος μπορεί να αγκαλιάσει ακόμα και τους μαχαιροβγάλτες της Χ.Α. όταν πλησιάζουν δημοτικές εκλογές, όταν οι εργαζόμενοι οργανώνονται και σηκώνουν κεφάλι, όταν τα συμφέροντα των εφοπλιστών χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη στήριξη. Να τους χαίρετε λοιπόν ο κ. Τζιτζικώστας και αυτούς και το τόξο του και να τους ανεβάσει και στην εξέδρα για να τους βλέπει ο κόσμος μαζί, όλες τις αντιδραστικές δυνάμεις. Στην Αριστερά άλλωστε μάθαμε ότι η θέση των πολιτικών δεν είναι πάνω σε εξέδρες επισήμων αλλά μαζί με τον λαό, στους αγώνες και τις κινητοποιήσεις".

Δεν υπάρχουν σχόλια: