Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Γιάννης Μανώλης: Ταφόπλακα με σφραγίδα και υπογραφή στο κυβερνητικό success story

Με αφορμή τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Γιάννης Μανώλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Σεπτέμβριος είχε χαρακτηριστεί από τον πρωθυπουργό ως μήνας απογείωσης της ελληνικής οικονομίας και ...επιβεβαίωσης του γνωστού κυβερνητικού success story.

Η πρόσφατη έκθεση του ΔΝΤ, η άποψη του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, η παραδοχή από τον κ. Προβόπουλο για το ενδεχόμενο παράτασης της ύφεσης μέχρι και το 2015 καθώς και η υπόδειξη της Κομισιόν για νέους φόρους και χαράτσια οδηγούν σε ανώμαλη προσγείωση την κυβέρνηση Σαμαρά –Βενιζέλου - Στουρνάρα.

Το περίεργο είναι ότι ενώ η κυβέρνηση υλοποιεί κατά γράμμα τις εντολές των δανειστών, οι ίδιοι με την υπογραφή και τη σφραγίδα τους πιστοποιούν τη χρεωκοπία της μνημονιακής πολιτικής και βάζουν ταφόπλακα στο πολυδιαφημισμένο success story.
Την χρεω
κοπία της πολιτικής τους που δείχνουν να μην αντιλαμβάνονται οι Σαμαράς, Βενιζέλος και Στουρνάρας, την αντιλαμβάνεται πλήρως ο Ελληνικό Λαός και θα δώσει σύντομα ηχηρή απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: