Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Από τον Ηρακλή έφαγε “πόρτα” η Hellas Gold! / ανακοίνωση Αυτόνομης Θύρας 10


pano_skouriesΗ «Ελληνικός Χρυσός» μέσω διαφημιστικής εταιρείας προσέγγισε την ΠΑΕ Ηρακλής προκειμένου να αποτελέσει τον βασικό χορηγό του Γηραιού για τη φετινή αγωνιστική σαιζόν.
 
Η πρόταση της εταιρείας για οποιαδήποτε συνεργασία απορρίφθηκε από σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ των «Κυανολεύκων», ενώ παράλληλα ο...

δυναμικότερος Σύνδεσμος Φιλάθλων του Ηρακλή, «Αυτόνομη Θύρα 10», προχώρησε σε ανακοίνωση με έντονο ύφος, με την οποία καταδίκασε την εν λόγω οικονομική πρόταση αρωγής της εταιρείας εξόρυξης χρυσού.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Α.Θ.10 μέσω του γκρουπ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έκανε το αυτονόητο και απέρριψε την πρόταση της Hellas Gold. Μας προβληματίζει ιδιαίτερα ότι η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από παρέμβαση υγιώς σκεπτόμενων οπαδών μας ενώ θα έπρεπε να την είχατε τελειώσει ήδη.Τέτοιου είδους ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ προτάσεις δεν θα έπρεπε να είχαν φτάσει καν στην Μίκρα.
Αξίζει να σημειωθεί, η κίνηση του ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Άγγελου Παπαστεριανού την περσινή σαιζόν, όταν ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος κατάγεται από την Ιερισσό, μετά το τέλος του παιγνιδιού ύψωσε μπλουζάκι που περιείχε μήνυμα αλληλεγγύης προς τους συντοπίτες του και δίπλα αναγραφόταν “S.O.S. … Χαλκιδική!”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: