Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ν.Ε ΠΑΣΟΚ ΗΜΑΘΙΑΣ: ΚΑΡΕΚΛΟΠΟΛΕΜΟΣ!!!

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι στην χτεσινή συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ημαθίας έγινε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μελών του οργάνου.
Πιο συγκεκριμένα, μέλος της ΝΕ κατηγόρησε ένα άλλο ότι υποστηρίζει υποψήφιο βουλευτή με επαγγελματική σχέση και ότι αυτό είναι αντιδεοντολογικό
Αμέσως προκλήθηκε ένταση και εκσφενδονίστηκε μια καρέκλα εναντίον αυτού που "κατήγγειλε" και επικράτησε χάος.
Αυτό το επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στην απόφαση του γραμματέα της ΝΕ να ορίσει συνέντευξη τύπου την ίδια περίπου ώρα με την συνέντευξη που είχε προγραμματίσει από μέρες ο υποψήφιος Θ. Γικόνογλου.
Και αναρωτιούνται οι αφελείς: γιατί τέτοιες συμπεριφορές; γιατί αυτά τα συντροφικά μαχαιρώματα; έτσι θα πορευτούν αύριο ως κυβερνητικά στελέχη;

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΩΝΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ...ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιώργος παίρνει τις εκλογές μόνος του.
Και ξέρει ότι δεν έχει Οργανώσεις.
Μόνο οι ίδιοι και οι ίδιοι γραφικοί στις Οργανώσεις αυτές νομίζουν ότι θα ξεγελάσουν τον Πρόεδρο και ότι ο Πρόεδρος τους έχει ανάγκη και ότι όταν έλθει στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ θα πιάσουν πόστα.

Αφήστε τους στην κοσμάρα τους.

Όσο για τη Θούλη, την είδαμε...
Διαγωνισμό χοντράδας και αγένειας έδωσε με τους υπόλοιπούς, στο ποιος θα κάνει ρόμπα το ΠΑΣΟΚ μπροστά τα μάτια των έκπληκτων δημοσιογράφων.

Στον ίδιο κουβά είναι και αυτή.
Απλά δεν είναι καβάλα στο υποτιθέμενο άρμα της εξουσίας που νομίζουν ότι έχει η Νομαρχιακή.
Θρίχες...

Ανώνυμος είπε...

άντε να δούμε πότε τα συντρόφια θα βάλουν μυαλό (τι συντρόφια δηλαδή, σύντροφος γίνεσαι με κάποιον μέσα απο αγώνες, όχι μέσα απο αγώνες για την κουτάλα)!!
Ειδικά εκεί στη Βέροια, ας κοιτάξουν να μαζευτούν λιγάκι. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο κόσμος του, αυτός που έφυγε και ξαναγύρισε (γιατί θέλει την αλλαγή) και αυτός που παρέμεινε (γιατί περίμενε όντας εντός των τειχών μια αλλαγή). Ας προσέξουν λοιπόν: ο λαός θα του δώσει του ΠΑΣΟΚ μια ευκαιρία ακόμη. Μετά - και αν απογοητευτεί - να δεις που θα ψηφίζουμε όλοι τον "Χαρίζω οικόπεδα-χαρίζω χρέη". Εκει θα μας στείλουν με τις μα...κιες τους!

Ανώνυμος είπε...

Καρέκλες θα έχουν τα εκλογικά τμήματα; Έτσι για εκτόνωση και δημοκρατική διαφοροποίηση.
Πράγματι Αριστοτέλης ο 1:12.

Ανώνυμος είπε...

Καρέκλες μέν, σοσιαλιστικές δε.
Έ οι αγώνες, θέλουν διάφορα υλικά. Το να φας μια καρέκλα δεξιού, έχει διαφορά απο μια σοσιαλιστική. Η δεύτερη έχει το κάτι τις αγωνιστικό. Έχει χαρακτήρα. Έχει αυτό το "για την φουκαριάρα την μάνα μου".

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΙΣΤΟΥΛΑ ΔΑΓΚΩΤΟ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΛΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Ανώνυμος είπε...

Ε ΡΕ «ΞΥΛΟ» ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Einai h Koykoyrikoy kai h Sarrh aytes poy malosane?
Doste perisotera stoixeia.

Ανώνυμος είπε...

Έλα οι σύντροφοι.
Στον αγώνα όλοι. Για τον σοσιαλισμό και την δημιουργία κράτους.
Τελικά πετούσαν οι καρέκλες ή όποιος πρόλαβε πρόλαβε για να έχει μετά τις εκλογές; Όλα για την καρέκλα.

Ανώνυμος είπε...

Ανόητοι, βγάλτε τον σκασμό.
Αντί να απολογούνται οι δεξιοι, απολογούμαστε εμείς;
Σωπάστε λίγες μέρες.

Ανώνυμος είπε...

Νομαρχιακή να σου πετύχει! Ε, ρε....

Ανώνυμος είπε...

ξκαι μάλιστα όταν η μία εκ των πρωταγωνιστριών και τα δίνει στο δημοσιογράφο και καυχιέται για τις συκοφαντίες της και τσαμπουκαλεύεται γενικώς με όποιον ή με ότι είναι μεγαλύτερο ή διαχρονικότερο από το στερημένη αντίληψή της που σε συνδυασμό με την αρχομανία ρης κάνουν τζακ ποτ! Μήπως κάνουμε λάθος 'ολοι μας και η ίδρυση του [ΑΣΟΚ είναι δική της ιδέα και όχι του αείμνηστου Ανδρέα;