Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

ΛΙΣΤΕΣ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΔΥΣΤΟΚΙΑ ΣΤΗ ΄ΝΔ. ΠΛΗΘΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ

Με βάση την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ άρχισαν να καταθέτουν οι ενδιαφερόμενοι τις αιτήσεις τ ους για να συμπεριληφθούν στις λίστες του κόμματος ως υποψήφιοι βουλευτές για τις επερχόμενες εκλογές.
Η προθεσμία λήγει την Κυριακή και αμέσως μετά θα συγκληθεί σε συνεδρίαση το Εθνικό Συμβούλιο για να επικυρωθούν οι αποφάσεις και στη συνέχεια θα δοθούν στη δημοσιότητα.
Εκτός των πέντε που συμμετείχαν στη λίστα του 2007 αναμένεται να υποβληθούν και άλλες αιτήσεις, της Θ. Σιδηροπούλου και του Αντ. Μαρκούλη  και του Δ. Παράσχου.

ΝΔ
Στο χώρο της ΝΔ παρατηρείται μια δυστοκία στην εξεύρεση υποψήφιων βουλευτών. Εκτός των νυν βουλευτών που θα καλύψουν τις θέσεις αναζητούνται "ήρωες" για να μπουν στη μάχη του σταυρού.
Ο δικηγόρος Ντ. Βλαχόπουλος ενδέχεται να δοκιμάσει ξανά την τύχη του και κατηγορηματικά λέμε ότι θα είναι εκτός λίστας ο Χρ. Σκουμπόπουλος που ενδιαφέρεται να είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας.
Η ΝΟΔΕ Ημαθίας ψάχνει για μια γυναίκα υποψήφια αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να τη βρει.

NEO Κυριακή 6-9-07
Oλοκληρώθηκε η χρονική διαδικασία της υποβολής των αιτήσεων στο ΠΑΣΟΚ χτες το βράδυ. Αιτήσεις για να επιλεγούν ως υποψήφιοι βουλευτές εκτός αυτών που ήδη έχουμε αναγγείλει και ο πρώην δήμαρχος Βέροιας και πρώην Νομάρχης Ανδρέας Βλαζάκης, ο γεωπόνος Στ. Θεοχαρόπουλος από την Κουλούρα, ο δάσκαλος Ν. Τούσιας από τη Νάουσα, ο δήμαρχος Μακεδονίδος Γ. Δάλλας, ο Γ. Τσαγαλίδης από την Επισκοπή Νάουσας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς είμαστε οι κυρίαρχοι, λένε, και αυτοί θα εκλεγούν - βολευτούν.
Παπαριές.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ 12 Η ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε να έχουμε χιούμορ.
Αυτό είναι χοντρή πλάκα.
Θα σοβαρευτούμε ποτέ;
Ποτέ.