Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΛΗΣΤΩΝ - ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΝΗΣΕΛΙ ΗΜΑΘΙΑΣ

Κανονική μάχη έγινε το απόγευμα της Παρασκευής σε αγροτική περιοχή, έξω από το Νησέλι Ημαθίας όταν περιπολικό καταδίωξε τέσσερα άτομα που λίγο νωρίτερα έκαναν ένοπλη ληστεία σε επιχείρηση της Αλεξάνδρειας. Όλα άρχισαν στις 4 το απόγευμα όταν τέσσερα άτομα φορώντας κουκούλες (τρεις άνδρες και μια γυναίκα) αποβιβάστηκαν μπροστά στην είσοδο του κτηρίου διοίκησης επιχείρησης αλευροβιομηχανίας, κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και μπήκαν αστραπιαία μέσα. Εργαζόμενος στην επιχείρηση που βρισκόταν σε άλλο χώρο, είδε τι συμβαίνει και τηλεφώνησε αμέσως στην αστυνομία. Σε λιγότερο από δύο λεπτά κατέφτανε στο σημείο περιπολικό. Την ίδια στιγμή οι τέσσερις ληστές οπλισμένοι με καραμπίνα και πιστόλι των 9mm αποχωρούσαν και έμπαιναν στο αυτοκίνητό τους, το οποίο αργότερα διαπιστώθηκε ότι ήταν κλεμμένο.
Ακολούθησε καταδίωξη καθώς οι κακοποιοί όχι μόνο δε σταμάτησαν, αντίθετα ανέπτυξαν ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ ο συνοδηγός αρχικά πέταξε προς το περιπολικό έναν πυροσβεστήρα και στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί εναντίον των αστυνομικών με καραμπίνα.Τ
ο κυνηγητό συνεχίστηκε μέχρι το Νησέλι όπου ο κακοποιοί είχαν αφήσει δεύτερο αυτοκίνητο σε αγροτική τοποθεσία. Εκεί σταμάτησαν κάθετα στο δρόμο, ταμπουρώθηκαν πίσω από το αυτοκίνητο που επέβαιναν κατά την καταδίωξη και άρχισαν να πυροβολούν κατά των αστυνομικών οι οποίο επίσης είχαν κατέβει από το περιπολικό.
Από τους κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο, φαίνεται ότι αντηλλάγησαν πάνω από 20 πυροβολισμοί.
Στο διάστημα που οι σφαίρες πέφτανε βροχή, ο ένας από τους κακοποιούς και η γυναίκα που ήταν μαζί τους, μπήκαν στο δεύτερο αυτοκίνητο κι έβαλαν μπροστά. Αμέσως μπήκαν και οι άλλοι δύο συνεχίζοντας να πυροβολούν, ενώ το πρώτο αυτοκίνητο βρισκόταν ανάμεσά τους ως ασπίδα, αλλά και ως εμπόδιο για τη διέλευση του περιπολικού.
Ακολούθησε και νέα καταδίωξη, αλλά οι κακοποιοί κατόρθωσαν να διαφύγουν. Πάντως άφησαν πίσω τους αρκετά και σημαντικά ίχνη. Κυρίως αποτυπώματα τόσο στον πυροσβεστήρα που πέταξαν κατά την καταδίωξη, όσο και στους κάλυκες της καραμπίνας, κάτι που κάνει την αστυνομία να πιστεύει ότι θα τους εντοπίσει.(φωτο αρχείου)
Πηγή: Μακεδονικό Δίκτυο - verianet.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σικάγο γίναμε Χάρη! Ένα είναι μόνο το πρόβλημα:τους άφησαν να φύγουν. Αν ήταν καμιά ζαρτινιέρα ή κανά 15χρονο θα έβρισκαν τρόπο να το μπουζουριάσουν ή να το φάνε. Αλλά όταν έχουν να κάνουν με "εκπαιδευμένους" κάπου κολλάνε και παθαίνουν εμπλοκές. Φυσικά δεν συζητάμε το γεγονός πως είναι ανεκπαίδευτοι σε πολλά, με κυριότερο την ψυχολογία και τις βολές...!

Ανώνυμος είπε...

"ΧΕΣΜΕΝΤΕΝ" ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ?
ΑΜΑ ΕΦΑΓΑΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.
ΑΝ ΓΙΝΑΜΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΗΝ Αστυνομια.
ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ?
ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ
ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ 18ΧΡΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΚΤΥΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΟΙΤΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ?
ΟΥΣΤ..