Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΠΕΝΕΙΜΑΝ ΕΥΣΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ. ΜΑΡΚΟΒΙΤΗ

Τα συγχαρητήρια των συναδέλφων του Νομαρχιακών Συμβούλων αλλά και του Νομάρχη αποκόμισε στη χθεσινή συνεδρίαση του Οργάνου ο σύμβουλος της παράταξης «Ημαθία Μπορείς» Αντώνης Μαρκοβίτης, για την επιτυχία που είχε η πρόταση τροποποίησης του Κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να καλύπτει απώλεια αγροτικού εισοδήματος από δυσμενείς συνθήκες της αγοράς.
Θυμίζουμε ότι η πρόταση κατατέθηκε από τον κ. Μαρκοβίτη, υιοθετήθηκε από τη Νομαρχιακή Επιτροπή και τον πρόεδρό της Απόστολο Βεσυρόπουλο και το θέμα εγκρίθηκε ομόφωνα από το Νομαρχιακό Συμβούλιο.
Η πρόταση του Νομαρχιακή Συμβουλίου για τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ έγινε αποδεκτή από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σωτήρη Χατζηγάκη.
Επίσης σημαντική συμβολή σε αυτό το θέμα έχει και ο διευθυντής της ΑΛΜΜΕ Χρήστος Γιαννακάκης.
Αντ.Χ.

Το σχόλιο αυτό δημοσιεύτηκε στην καθημερινή εφημερίδα "ΗΜΕΡΗΣΙΑ" της Βέροιας

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ενω ο σιδηροπολοσ και ο παπαστεργιου με την ένωση βέροιας ούτε που να ακούσουν και το εθαψαν όπως αυτοι ξερουν...............................

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαρκοβίτης είναι μέλος του ΠΑΣΟΚ από όσο γνωρίζω. Η λαλίστατη εκπρόσωπος τύπου της νομαρχιακής ή δεν πήρε χαμπάρι ότι ένα εκλεκτό μέλος του κόμματός της έκανε μια σοβαρή παρέμβαση ή πήρε χαμπάρι αλλά πήρε και εντολή να τηρήσει σιγή ιχθύος.
Τι άραγε συμβαίνει;

Ανώνυμος είπε...

στον [ετσάλνικο έκανε και τον κομφερασιέ μρ την ιδιόρυθμη προφορά της:νιάου-νιάου εκτός από τις άλλες γνωστές επιδόσεις της, αντιγραφή-επικόλληση, διορισμένες θέσεις, κουτσομπολιό,παραγοντισμοί,βυζαντινολογίες, παρασκήνια,μεθοδεύσεις κατ' εντολή του βουλευτή και απωθημένα...τελευταίως ακούγεται ότι συμπεριφέρεται στους συναδέλφους της και ως......προΐσταμένη εκπαίδευσης!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαρκοβίτης τα είπε και του δίνουν όλοι συγχαρητήρια. Το ΠΑΣΟΚ θα τον αξιοποιήσει για να ενεργοποιηθούν οι φωστήρες του υπουργείου που δεν έχουν ιδέα από την περιφέρεια; που δεν είδαν τι θα πει ροδακινιά και τι θα πει χωράφι;
Αν το ΠΑΣΟΚ θέλει να πετύχει πρέπει να αξιοποιήσει ανθρώπους που έχουν δουλέψει στην παραγωγή και έχουν άποψη όχι αυτούς τους τεχνοκράτες που μαζεύονται γύρω από κάθε υπουργό και δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα...

Ανώνυμος είπε...

Ο Θανάσης μπροστά που είναι και απο αγροτικό Νομό.

Ανώνυμος είπε...

Και ο παππούς μου είναι απο αγροτικό Νομό και θέλει καμιά διακοσαριά Θανασάκια για πρόφταση.