Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΗΜΑΘΙΑΣ

Στασιμότητα επικρατεί στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ημαθία. Παρά τις συνεχείς κρούσεις σε στελέχη του κόμματος που κάνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ημαθίας Βασίλης Ζωγράφος δεν βρίσκει ανταπόκριση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να "κλείσει" η λίστα.
Εκτός των τριών εν ενεργεία βουλευτών που θα "κλείσουν" τις τρεις πρώτες θέσεις μόνο ο Ντίνος Βλαχόπουλος θεωρείται βέβαιος ότι θα συμμετάσχει.
Απομένουν άλλες δυο θέσεις και γίνονται προσπάθειες να μπει μια γυναίκα. Από το ρεπορτάζ προέκυψε ότι ήδη έγινε πρόταση στις κυρίες Ιακωβίδου, Αλδάκου και Μπατσαρά (όλες νομαρχιακοί σύμβουλοι του Κ. Καραπαναγιωτίδη).
Πρόταση, την οποία αρνήθηκε ευγενικά, έγινε και στον πρώην αντινομάρχη, νυν νομαρχιακό σύμβουλο Κώστα Σούρλα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να μπει στο ψηφοδελτιο ο Ακριβοπουλος

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΕΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ,ΕΝΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ????????...ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ....?
ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ,ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΥΣΤΕΡΟΒΟΥΛΙΑ,ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ .ΔΕΣ ΝΔ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΑΝ .ΔΕΣ ΠΑΣΟΚ.ΞΑΦΝΙΚΑ ??????
ΕΡΕ ΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΗΜΟ ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΟ ΛΑΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΙΣΜΑΤΩΣΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

O ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ δεν παίζει για το Ρουμλούκι; Είναι η καλύτερη επιλογή για τη Ν.Δ.

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε? εδώ και 8 χρόνια ο (δεξιός)Δημητριάδης το παίζει "ανεξάρτητος", τώρα που το καράβι βουλιάζει θα βγει στο ξέφωτο?? Είστε παντελώς χαζοί? Και η ΝΔ ως τι να τον επιλέξει? Ως πετυχημένο? Πότε έγινε πάλι αυτό?
Όσο για μεταγραφές, μήπως κάποιος που έχασε 1 πλατφόρμα ροδάκινα σε στοίχημα την προηγούμενη βδομάδα(έτσι έμαθα από γνωστό μου ΠΑΣΟΚτση) ετοιμάζεται να την κάνει προς ΛΑΟΣ μεριά (έτσι έμαθα επίσης απο γνωστό μου, Νεοδημοκράτη αυτή τη φορά??

Ανώνυμος είπε...

Να λέμε και καμια μ... να περνάει η ώρα. Καλά ρε σεις θα αφήσει ο Μιχάλης να γίνει υποψήφιος ο δήμαρχος; Πάτε καλά;

Ανώνυμος είπε...

Απο καμιά στο τόσο, να λέμε.
Μη λέμε όμως μόνο μ@λ@..ες.