Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

άποψη - Να ντρέπεται ο Καψής αλλά ρίξτε και κανένα "μπινελίκι" - Νισάφι πια με την επίθεση κατά της Αριστεράς

Έχω γράψει πολλές φορές για τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους που  με περισσό θράσος επιτίθενται και χυδαιολογούν για την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ. Για όλους εκείνους που από τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια έχουν αναγάγει την ενημέρωση που οφείλουν να κάνουν σε συστηματική συκοφαντική...
 επίθεση και απαξίωση όλης της Αριστεράς. Όχι βέβαια ότι και η Αριστερά, ή καλύτερα ορισμένα στελέχη της δε δίνουν αφορμές με την στάση τους, αλλά αυτό είναι μια άλλη, πονεμένη ιστορία.


Μάλιστα, έγραψα ότι θα πρέπει τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ που προσκαλούνται στα κανάλια αυτά να απαντούν αρνητικά στις προσκλήσεις επιβάλλοντας, τώρα που μπορούν, είτε την ίση μεταχείριση είτε την κατά μόνας παρουσία τους στις συνεντεύξεις ή στα τοκ σόου. Τους έχουν ανάγκη οι διάφοροι Πρετεντέρηδες και όχι το αντίστροφο.

Επίσης, θα πρέπει κάποια στιγμή να αφήσουν κατά μέρος τις “αστικές ευγένειες” και να ρίξουν και κανένα μπινελίκι στους υπηρέτες των αφεντικών και των εθνικών εργολάβων που όντας καλοταϊσμένοι και κουνώντας το δάχτυλο μαλώνουν τους εργάτες που απεργούν, τους αγρότες που κινητοποιούνται, τα κόμματα της Αριστεράς που έχουν άλλη, διαφορετική από αυτούς άποψη.

Εκεί που είναι επιβεβλημένο το μπινελίκι είναι όταν ακούγονται θέσεις και απόψεις από ορισμένους, υποτίθεται σοβαρούς, αναλυτές- αρθρογράφους που ευθέως στοχοποιούν τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και την άλλη αριστερά για υποκινητές της βίας, της ανομίας, της τρομοκρατίας.

Ένας εξ αυτών, ο και υπουργός του Παπαδήμου, ο Καψής έχει υπερβεί προ πολλού τα εσκαμμένα. Με ύφος δασκάλου του ΄60 και εισαγγελέα της Χούντας μιλάει ευθέως για τις “ευθύνες” του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η πολιτική του πυροδότησε τις αντιδράσεις των πολιτών στις Σκουριές που έκαψαν οχήματα της εταιρίας.

Με το δίκιο του ο Ν. Παπάς, ο στενός συνεργάτης του Τσίπρα, του είπε ότι πρέπει να ντρέπεται για όσα λέει στο σημερινό του άρθρο στο ΕΘΝΟΣ. «Ο κ. Καψής ήταν υπουργός την 12/2/12.Όταν ο έπεσαν 3000 δακρυγόνα. Σήμερα μιλάει για επικίνδυνη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τη βία. Λίγη ντροπή;».

Όμως δε φτάνει αυτό. Χρειάζεται ξεμπρόστιασμα δημόσια, στα τηλεοπτικά παράθυρα αφού επιμένουν οι ΣΥΡΙΖΑιοι να πηγαίνουν εκεί. Αρκετά με αυτούς τους τύπους που τόσα χρόνια τα αφεντικά τους λυμαίνονται τον εθνικό πλούτο είτε με λεόντειες συμβάσεις είτε με άλλους τρόπους. Νισάφι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σας