Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΒΕΡΟΙΑ - Ολοκληρώθηκε η πορεία αλληλεγγύης στους "4" - Αστυνομοκρατούμενη πόλη

φωτογραφία από ΛΑΪΚΟΥΡΑ
Ολοκληρώθηκε η πορεία των αντιεξουσιαστών στην Βέροια. Η πόλη από νωρίς το πρωί είχε καταληφθεί από τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν ακροβολιστεί σε θέσεις κλειδιά. Τα ΜΑΤ είχαν αναπτυχθεί κατά μήκος των δρόμων που θα γινόταν η πορεία των 500 περίπου αντιεξουσιαστών που...

έδωσαν το "παρών" στο κάλεσμα για να διαδηλώσουν κατά της αστυνομικής βίας που υπέστησαν οι τέσσερις συλληφθέντες αναρχικοί που έκαναν προ ημερών την ληστεία στον Βελβεντό.
Οι συγκεντρωμένοι αντιεξουσιαστές από την πλατεία Ωρολογίου ξεκίνησαν φωνάζοντας συνθήματα κατά του κράτους, της αστυνομίας, των τραπεζών και δια μέσω της οδού Μητροπόλεως έκαναν πορεία στο κέντρο της Βέροιας και κατέληξαν και πάλι στην πλατεία.
Δεν έγινε κανένα επεισόδιο, καμιά πρόκληση εκ μέρους των διαδηλωτών έναντι των αστυνομικών δυνάμεων και πήγαν στο βρόντο όλη αυτή η πολεμική ατμόσφαιρα που επιχειρήθηκε και τελικά στήθηκε από τους λεγόμενους θεσμικούς παράγοντες που περίμεναν ...σύρραξη.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεία κάποιων είναι άπειρη.Δεν ξέρω αν σας άρεσε αλλά το σύνθημα "Ένα,δύο,τρία,_αμιέται η Παναγία,που φώναζαν συνεχώς οι διαδηλωτές ήταν σκέτη αηδία.