Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ - Η Ρ. Δούρου στα εγκαίνια των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ

Η Τοπική Οργάνωση Γιαννιτσών του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, καλεί τους πολίτες της περιοχής μας στην πρώτη ανοικτή λαϊκή συνέλευση στα γραφεία της οργάνωσης στην οδό...
Ελευθερίου Βενιζέλου
110, την Κυριακή 24 Φλεβάρη ώρα 17:30.
 
Παρούσα στην εκδήλωση θα είναι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, η οποία θα αναλύσει την προγραμματική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ για την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης η οποία μαστίζει τα λαϊκά στρώματα.
 
Στο διάλογο που θα ακολουθήσει θα τεθούν προς συζήτηση μεταξύ άλλων και ειδικότερα θέματα που αφορούν την περιοχή μας. Γι’ αυτό το λόγο καλούμε να συμμετάσχουν μαζικά στη συνέλευση: οι νέοι της περιοχής μας που κυρίως βιώνουν την ανεργία, οι αγρότες που διαπιστώνουν τη δραματική μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος τους, παράλληλα με την παντελή έλλειψη αξιόπιστης αγροτικής πολιτικής, η οποία θα αναζωογονήσει την πρωτογενή παραγωγή, τους εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που χάνουν καθημερινά δικαιώματα που κατακτήθηκαν με αγώνες.
 
Μόνο μέσα από τη μαζική και ενεργητική συμμετοχή όλων μας, μπορούμε να ανατρέψουμε την ξεκάθαρη κυβερνητική επιλογή για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Όλοι μαζί μπορούμε να σταματήσουμε την καταστροφή, να οργανώσουμε την ανατροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: