Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Ιδρυση ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαλλίας

Το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013, στο πανεπιστήμιο Nanterre στο Παρίσι, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ιδρυτική συνδιάσκεψη της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) Γαλλίας. Την συνάντηση παρακολούθησαν σύντροφοι, συντρόφισσες και συναγωνιστές από το Παρίσι και..... άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας. Στις εργασίες παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν συναγωνιστές από το Front De Gauce (Μέτωπο της Αριστεράς) καθώς και από την Τ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Παρισιού.
Η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από μια ζωντανή συζήτηση με ενδιαφέρουσες και πολύπλευρες τοποθετήσεις και γόνιμη διαδικασία κατά το πέρας της οποίας συντάχθηκε κείμενο που συνοψίζει τα χαρακτηριστικά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαλλίας, οριοθετεί τους στόχους και περιγράφει τις δράσεις στις οποίες θα διαθέσει τις δυνάμεις της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαλλίας στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Το ιδρυτικό αυτό κείμενο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαλλίας βρίσκεται σε επεξεργασία για την ενσωμάτωση όλων των διορθώσεων και σχολίων που προέκυψαν από τη συζήτηση και θα αναρτηθεί στο blog της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαλλίας (http://antarsyafrance.wordpress.com/) μέσα στην εβδομάδα (18-22 Φεβρουαρίου).Με συντροφικούς χαιρετισμούς ΑΝΤΑΡΣΥΑ Γαλλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: