Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Τον χτύπησαν με το γκλομπ στον αυχένα - Τραυματισμό μέλους του από τα ΜΑΤ καταγγέλλει το ΠΑΜΕ Θεσσαλονίκης


Τον βάναυσο ξυλοδαρμό ενός 50χρονου διαδηλωτή από τα ΜΑΤ με γκλομπ κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Θεσσαλονίκη, καταγγέλλει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωση του.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο διαδηλωτής Λάζαρος Μεταξόπουλος, που είναι απολυμένος εργάτης και μέλος του ΠΑΜΕ δέχτηκε χτυπήματα με...
γκλομπ στον αυχένα και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος όπου και νοσηλεύεται.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ:
"Για μια ακόμα φορά, αστικά Μέσα Ενημέρωσης, απέδειξαν ότι η κυβέρνηση και το κράτος των μονοπωλίων επιλέγουν τον «αντίπαλο» που θέλουν και τον οποίο μπορούν να τον διαχειριστούν, τον προβάλλουν επικοινωνιακά για να αποτελέσει την ανώδυνη, επόμενη λύση για το κράτος των εκμεταλλευτών και όχι αυτόν που πραγματικά είναι αντίπαλος τους.

Σήμερα, 28 Οκτώβρη, για πολλοστή φορά τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης πρόβαλαν εικόνες από συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη παρέλαση και έλεγαν ότι πρόκειται για συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι’ αυτό, όταν ο διαδηλωτής του ΠΑΜΕ – απολυμένος εργάτης από τη ΦΙΛΚΕΡΑΜ, Λάζαρος Μεταξόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ καθώς εκτός από τα χημικά που εξαπέλυσαν τα ΜΑΤ κατά της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ, τραυματίστηκε από χτυπήματα, με γκλομπ των ΜΑΤ στον αυχένα του.

Στις απεργιακές συγκεντρώσεις προβάλουν συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και μιλάνε για συγκέντρωση της ΓΣΕΕ.

Τους νομιμοποιεί βέβαια η ίδια η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ που κυκλοφόρησε αφίσα για εκδήλωση του στην Ιρλανδία, με φωτογραφία από το ανέβασμα πανώ του ΚΚΕ στην Ακρόπολη της Αθήνας με το σύνθημα «Λαοί της Ευρώπης, ξεσηκωθείτε», αφού έσβησαν την υπογραφή του ΚΚΕ.

Το κράτος των μνημονίων ξέρει ποιος είναι ο πραγματικός αντίπαλος του το ταξικό κίνημα και το ΠΑΜΕ.

Οι εργαζόμενοι πρέπει να προβληματιστούν τι σημαίνει όταν ο ταξικός εχθρός επιλέγει ποιον θέλει για αντίπαλο. Δείχνει ότι δεν τον φοβάται γιατί αυτός δεν θέτει σε κανένα πρόβλημα την εξουσία και τα συμφέροντα του.

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ – Γραμματεία Θεσσαλονίκης"

Δεν υπάρχουν σχόλια: