Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

VIDEO- ΦΑΡΣΑΛΑ. Φασιστόπαιδα ζήτησαν να μην πάρει τη σημαία η Αλβανίδα αριστούχος

Φταίνε τα παιδιά; Φταίνε οι μαθητές που απαίτησαν να μην πάρει τη σημαία η πρώτη σε βαθμολογία μαθήτρια που όμως είναι Αλβανικής καταγωγής;
Όχι. Φταίνε οι γονείς τους που όντας εκφασισμένοι, όντας χωρίς καμιά πολιτική κουλτούρα ανατρέφουν φασιστάκια που είναι έτοιμα να πλαισιώσουν τα...
τάγματα εφόδου της ναζιστικής οργάνωσης.

Ο λόγος για ένα γυμνάσιο στα Φάρσαλα που οι μαθητές του δια του 15μελούς απαίτησαν να μην πάρει τη σημαία η αλβανικής καταγωγής μαθήτρια που είναι η άριστη των αρίστων, όπως δηλαδή προβλέπει ο νόμος Ευθυμίου, αλλά να την πάρει η δεύτερη που είναι ελληνικής καταγωγής.
Το πιο εξευτελιστικό όμως είναι ότι οι μαθητές απείλησαν ότι θα καλέσουν την Χρυσή Αυγή για να επιβάλλουν την απαίτησή τους. Το είπαν στον διευθυντή του σχολείου κι αυτός αντί να παραιτηθεί ή να ανασκουμπωθεί και να διερευνήσει πως μπορεί να παρέμβει παιδαγωγικά, λειτούργησε ως γνήσιος δημόσιος υπάλληλος.
Αποτάνθηκε στην Διεύθυνση Λάρισσας και του είπαν ότι ο νόμος είναι σαφής, να πάρει τη σημαία η αλλοδαπή.

Έλα όμως ντε που άφησε απροστάτευτη την αλλοδαπή μαθήτρια η οποία υπέστη μεγάλη πίεση και έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και υπαναχώρησε λέγοντας ότι δε θέλει να πάρει τη σημαία σεβόμενη το εθνικό σύμβολο. Τρίχες δηλαδή αλλά έγινε πράξη η απαίτηση των φασιστόπαιδων και όλα χαρά έκαναν παρέλαση.

Ξεφτίλα.

Δείτε τη δήλωση του διευθυντή στο βίντεο


Δεν υπάρχουν σχόλια: