Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΝΑΟΥΣΑ- Διαμαρτυρία για την υποβάθμιση της πόλης

Με τη χαρακτηριστική φράση «δεν θα παραδώσω κωμόπολη τη Νάουσα» ο δήμαρχος Νάουσας Τάσος Καραμπατζός στιγμάτισε το συλλαλητήριο διαμαρτυρίας ενάντιας στην υποβάθμιση και το κλείσιμο των δημοσίων υπηρεσιών της Νάουσας, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου στην διασταύρωση του Σ.Σ. Νάουσας.

Το συλλαλητήριο είχε...
δυστυχώς μικρή συμμετοχή, καθώς δεν συγκεντρώθηκαν πάνω από 500 πολίτες του δήμου Νάουσας, ενώ το βασικό σύνθημα της διαμαρτυρίας ήταν «Όχι στο φασισμό – όχι στο μαρασμό» της Νάουσας και της ευρύτερης περιοχής, όπως τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Νάουσας.

Στο συλλαλητήριο ήταν παρόντες οι περιφερειακοί σύμβουλοι Κώστας Καλαϊτζίδης και Δώρα Μπαλτατζίδου, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Νάουσας, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ίλια Ιωσηφίδου, ο επικεφαλής της ήσσονος μειοψηφίας Βασίλης Γώγος, ο επικεφαλής της Λ.Α.Σ. Γιώργος Καρτσιούνης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άγγελος Κάλλης, , ο πρόεδρος των Εμποροβιοτεχνών κ. Μίγκος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κονσερβοποιιών Ελλάδος Κώστας Αποστόλου, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας Κώστας Αποστόλου, ο πρόεδρος των εφοριακών Ημαθίας Γιώργος Κάκκαρης, ενώ συμμετείχαν επίσης, το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, οι συνταξιούχοι ΙΚΑ Νάουσας, η Π.Α.Σ.Υ., όλοι οι μαζικοί φορείς της Νάουσας, ο πολιτιστικός σύλλογος των Λευκαδίων «Τα Ανθέμια», ο σύλλογος Δασκάλων Νηπιαγωγών Νάουσας, το Ραδιοταξί Νάουσας και απλοί πολίτες.

Όπως προαναφέραμε στην βασική του ομιλία το κ. Καραμπατζός τόνισε πως ο ίδιος δεν πρόκειται να παραδώσει τη Νάουσας ως κωμόπολη, αναφέρθηκε σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες που υποβαθμίζονται ή καταργούνται, ενώ όπως είπε περίμενε μεγαλύτερη συμμετοχή παρότι ο καιρός δεν ήταν καλός.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Εργατικού Κέντρου Νάουσας Τάκης Κότσυφας επέρριψε ευθύνες και στους αιρετούς που στήριξαν τις συγκεκριμένες πολιτικές, μίλησε για «άχρωμες και άοσμες» κινητοποιήσεις ενώ στη συνέχεια ο κόσμος διαλύθηκε ειρηνικά και ο διασταύρωση άνοιξε για τους οδηγούς.

πηγή: naousanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: