Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Διαγράφηκε από την ΚΟ της ΝΔ ο βουλευτής Ν. Σταυρογιάννης

Τον βουλευτή της ΝΔ Φθιώτιδος, Νίκο Σταυρογιάννη έθεσε σήμερα εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, μετά τις δηλώσεις του ότι θα καταψηφίσει τα νέα μέτρα. Τη σχετική επιστολή γνωστοποίησε προς τον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Παράλληλα, με...
έγγραφo προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας της Ν.Δ., Ιωάννη Τραγάκη, παραπέμπει στην Επιτροπή τον Βουλευτή, με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος της Νέας Δημοκρατίας.

Με συνέντευξη του στην εφημερίδα Realnews o κ. Σταυρογιάννης, τονίζει πως η συνείδησή του δεν του επιτρέπει να ψηφίσει μέτρα που να εξαθλιώνουν τους πλέον αδύναμους νοικοκυραίους της χώρας.

«Η δική μου συνείδηση δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω μέτρα που εξαθλιώνουν τους πλέον αδυνάτους, φτωχοποιούν την μεσαία τάξη, τους νοικοκυραίους αυτής της χώρας, χωρίς να υπάρχει προοπτική ότι έστω και με αυτά τα άδικα και σκληρά μέτρα μπορούμε να κρατήσουμε όρθια την οικονομία και να ανατάξουμε την πορεία καταστροφής της χώρας».

Ο βουλευτής της ΝΔ άσκησε δε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο δρόμος που ακολουθούμε δεν είναι ο ενδεδειγμένος, ενώ τα απανωτά Μνημόνια έχουν αποδειχτεί μάταια και άδικα.


Ο N. Σταυρογιάννης έγινε το 1994 μέλος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Φθιώτιδας της ΝΔ και μέχρι το 1996, διετέλεσε Οργανωτικός Γραμματέας της, το διάστημα 1996-1998, ήταν υπεύθυνος Τύπου και από το 1998 μέχρι το 1999 πρόεδρός της.

Το 2004, εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής Φθιώτιδας με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και επανεξελέγη στις εκλογές της 16ης Σεπτεμβρίου 2007 και της 17ης Ιουνίου 2012.


ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: