Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Διαμαρτυρίες στη γέφυρα του Ντραγκότι στην Κλεισούρα της Πρεμετής.. Η Αστυνομία γυρίζει πίσω το βουλευτή της "Χρυσής Αυγής" Χρήστο Παππά.

Οι αλβανοί εθνικιστές επιτέθηκαν στο αμάξι του Έλληνα Πρέσβη κ. Νικόλαου Πάζιου και του προέδρου του ΚΕΑΔ

Ο Χρήστος Παππάς βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" επέστρεψε στην Ελλάδα για λόγους ασφαλείας. Δεν του επετράπη η είσοδος στην Αλβανία για λόγους ασφαλείας λόγω των διαμαρτυριών και εκτεταμένων επεισοδίων που σημειώθηκαν από μέλη του Κόμματος των Τσάμηδων PDIU, του Κόμματος Αυτοδιάθεση από το Κόσοβο και της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας ΑΚ στη γέφυρα του Ντραγκότι....

Vetëvendosja i bashkëngjitet Aleancës KuqeZiΟι αλβανοί εθνικιστές στο δρόμο που οδηγεί προς το νεκροταφείο των Ελλήνων στρατιωτών ,προσπάθησαν να σταματήσουν την αυτοκινητοπομπή του Πρέσβη της Ελλάδος στα Τίρανα, κ. Νικόλαου Πάζιου και εκτόξευσαν βροχή από πέτρες προς το αμάξι του χωρίς όμως να τραυματιστεί κανείς. Έπειτα από την επίθεση με πέτρες κατά του Έλληνα Πρέσβη κ. Νικόλαου Πάζιου, στράφηκαν προς τo αμάξι του πρόεδρου του ΚΕΑΔ κ. Εύαγγελο Ντούλε όπου το επιτέθηκαν με αυγά, επειδή δήλωσε ότι αυτοί είναι μια μικρή ομάδα πληρωμένων ανθρώπων .. Σύμφωνα με τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης τουλάχιστον τέσσερα λεωφορεία γεμάτα συγγενείς των πεσόντων έχουν έρθει από την Ελλάδα για να αποτίσουν φόρο τιμής στους ήρωες του ’40, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν βρίσκονται μαζί τους και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες κρατάνε τους αλβανούς νεοναζί σε απόσταση ασφαλείας από το σημείο όπου πραγματοποιείται η εκδήλωση προς τιμή των πεσόντων.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: