Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Λ. Τσαβδαρίδης: "Πιστεύω ότι η κυβένρηση θα δώσει λύσει στο συμπύρηνο ροδάκινο"

Αισιόδοξος εμφανίζεται, με δελτίο τύπου που έστειλε στα τοπικά μέσα, ο βουλευτής της ΝΔ Λαζ. Τσαβδαρίδης σχετικά με το αδιέξοδο που έχει μπει η υπόθεση του ροδάκινου.
Ο βουλευτής είχε συνάντηση στο υπουργείο Γεωργίας με τον Κ. Κιλτίδη, (του οποίου εμφανίζεται ως εκπρόσωπος στην Ημαθία!) και με τον Διευθυντή του Υπουργού Δημήτρη Αναγνωστόπουλο.
Στις συναντήσεις αυτές ο κ. Τσαβδαρίδης πίεσε για λύση και είπε ότι "οι αγρότες δεν είναι επαίτες ούτε εκφράζουν υπερβολικές διεκδικήσεις, ότι κατανοεί την αγωνία τους και συμπαρίσταται στις αντιδράσεις και κινητοποιήσεις που αποφάσισαν ως μέσο πίεσης για την εξαγγελία μέτρων στήριξης από την Κυβέρνηση".
Μετά τις συναντήσεις αυτές ο κ. Τσαβδαρίδης εξέφρασε την πίστη του ότι «τελικά αυτή η Κυβέρνηση, που τόση ευαισθησία μέχρι σήμερα επέδειξε στην επίλυση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου και την στήριξη του εισοδήματός του, θα ενσκήψει στο μεγάλο πρόβλημα του συμπύρηνου ροδάκινου, το οποίο είναι πρωτοφανές στα χρονικά της καλλιέργειάς του και, παρά τις προφανείς δυσκολίες, θα δώσει για άλλη μια φορά λύση ικανοποιώντας τους αγρότες και στηρίζοντας το εισόδημά τους».
Άντε να δούμε αν θα δικαιωθεί...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ήξερες εγώ τι πιστεύω θα άλλαζες Θεό.

Ανώνυμος είπε...

HIS MASTERS VOICE?

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΩΡΑ ΓΙΝΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ,
ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΤΡΕΧΟΥΝ Σ ΆΥΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Και ο Τσαβδαρίδης έγινε Βουλευτής.
Στον αγώνα κι αυτός δηλαδή.
Καλά να πάθουμε. Ο ένας μακράν, ό άλλος κοντάν κι ο άλλος κακαλί μαλία.

Ανώνυμος είπε...

KAI MH XEIROTERA !