Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

OΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ. ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΔΕΥΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ σας ενημερώνει ότι στο βόρειο τμήμα της πόλης το ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ έχει ολοκληρωθεί.
Στη δοκιμαστική λειτουργία του δικτύου που ακολούθησε δεν διαπιστώθηκε καμία επιπλοκή.Παρακαλούμε τους δημότες να προβούν στις ενέργειες που χρειάζονται για να συνδεθούν με τα φρεάτια, τα οποία έχουν τοποθετήσει συνεργεία της ΔΕΥΑ Αλ στα οικόπεδά τους.
Οι εργασίες σας θα πρέπει να ολοκληρωθούν εως τις 30/08/09.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ ΑΛ
ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ Γ. ΚΏΝ/ΝΟΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΠΑΣΧΕΙ ΥΣΤΕΡΕΙ.
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

-Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΡΙΝΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΦΛΩΤΕΡ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ (ΑΠΟΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ) ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.
- ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΑΝ (ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ )ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΤΑ ΦΛΩΤΕΡ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ.(Η ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΥΜΠΤΩΣΗ).
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΞΕΡΕ Η ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΦΛΩΤΕΡ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΑΝΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ .....
ΠΗΓΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΤΕΙΔΑΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ??
ΗΞΕΡΕ Η ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ?????????
ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ???
ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΟΙ ....ΒΑΛΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .
ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΟΥΝ .
ΚΙ ΕΣΥ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΟΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ (ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ).
ΟΜΩΣ ΕΣΤΙΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΡΑ.
ΣΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ???

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΛΑΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .
ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΙΤΑΛΙΑ?.
ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΕΚΟ ?
(ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΡΓΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΣ,-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ -).(ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΑΠΟΦΥΓΗ ΜΥΝΗΣΕΩΝ ΚΤΛ )

Το κύριο πρόβλημα της Ιταλίας είναι οι Ιταλοί που ψηφίζουν τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και όχι ο δεν στερούνται χαρισμάτων, έχουν μια κακή αίσθηση του κράτους, αλλά μια πολύ ανεπτυγμένη αίσθηση των δικών τους συμφερόντων, οι οποίοι θέλησαν να εγκαθιδρύσουν μια προσωπική εξουσία, παρακάμπτοντας τα κοινοβούλια, τους δικαστές και τους θεσμούς», επισημαίνει. «Όταν η κοινωνία τους το επιτρέπει, γιατί να τα βάζουμε μαζί τους κι όχι με την κοινωνία που τους επέτρεψε να το πράξουν;».

Για τον Έκο, «είναι επομένως ανώφελο να τα βάζουμε με τον Μπερλουσκόνι, ο οποίος κάνει μόνο τη δουλειά του. Η πλειοψηφία των Ιταλών είναι αυτή που αποδέχθηκε τη σύγκρουση συμφερόντων για την οποία ευθύνεται ο Ιταλός πρωθυπουργός, ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του την αυτοκρατορία Fininvest, η οποία ελέγχει κυρίως τον τηλεοπτικό όμιλο Mediaset».

Ο συγγραφέας καταγγέλλει στην παρέμβασή του αυτή την «άρρωστη κοινωνία» στην Ιταλία και υπερασπίζεται την ελευθερία του Τύπου, η οποία απειλείται από νομοσχέδιο που προβλέπει πολύ βαριά πρόστιμα για τα άρθρα που αναφέρονται σε έρευνες των ανακριτικών αρχών ή σε δίκες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Είναι πολύ απλό. Το 1931 ο φασισμός επέβαλε στους πανεπιστημιακούς καθηγητές -1.200 εκείνη την εποχή- έναν όρκο πίστης στο καθεστώς. Μόνον 12 αρνήθηκαν και έχασαν τη δουλειά τους. Ίσως οι 1.188 που παρέμειναν να είχαν αξιοσέβαστους λόγους. Όμως οι 12 που αρνήθηκαν έσωσαν την τιμή του Πανεπιστημίου και τελικά την τιμή της χώρας», σημειώνει. «Να γιατί πρέπει να λέμε όχι μερικές φορές», καταλήγει ενώ πιστεύει ότι η παρέμβασή του αυτή «δεν θα εξυπηρετήσει σε τίποτα».
ΥΓ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ....