Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

ΓΕΜΑΤΗ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΠ. ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ

Γεμάτη μηνύματα ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας σήμερα το μεσημέρι. Ο Μπ. Γκιόνογλου παρουσίασε μια σειρά μεγάλων έργων που έχουν γίνει επί θητείας του και τόνισε ότι "όλα όσα ταλάνιζαν την πόλη και τις δημοτικές διοικήσεις έχουν λυθεί ή θα λυθούν ως το τέλος της θητείας μας". Αναφέρονταν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, στο Δημοτικό Στάδιο, στο ΠΠΚΑ που είναι θέμα χρόνου η ολοκλήρωσή του, στην ανάπλαση της Βετσοπούλου κλπ.
Ερωτηθείς αν μετά την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων θεωρήσει ότι κλείνει ο κύκλος της διοίκησής του είπε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να είναι γαντζωμένος με την καρέκλα και ότι όλοι οι πολιτικοί πρέπει να ξέρουν πότε να εγκαταλείψουν Ωστόσο, διευκρίνισε ότι αν ασχοληθεί εκ νέου με τα κοινά τότε θα είναι ξανά από την θέση του δημάρχου και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που από το 2002 διοικεί το δήμο.
Ο Μπ. Γκιόνογλου έκανε εκτενή αναφορά στο μοντέλο διοίκησης που ασκείται από την πρώτη μέρα που εξελέγη δήμαρχος και τόνισε ότι ισχύει πάντα "πρώτα και πάντα στο κέντρο του ενδιαφέροντος ο δημότης".
"Αγαπάμε το δήμο και την πόλη μας και θέλουμε να την κάνουμε όμορφη, λειτουργική για όλους τους κατοίκους της. Προς την κατεύθυνση αυτή δουλεύουμε εγώ και οι συνεργάτες μου και ενωμένοι όλοι μας ζητάμε την συστράτευση όλων των δημοτών για να λύσουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τεληκά όλοι οι αγονηστές, πασοκ είναι.όλοι οι καθαροί και ανιδιοτελής πασοκ είναι. Τι αγόνας και αυτός. Τι κούραση τι παθος.

Ανώνυμος είπε...

με τετοιους υποστηριχτες σαν τον ανωνυμο,ο ΄΄αγονιστης΄΄δημαρχος δεν πρεπει να ανησυχει.
εκει στη ιδια καρεκλα θα καθεται εσαει....
μαλλον θαναι κι ο πρωτος ισοβιος δημαρχος της πολης μας (ομως αραγε γιατι αυτο με παραπεμπει σε ενα ειδος τιμωριας? (οχι μονο δικης του αλλα και των πολιτων της πολης) γιατι αραγε μου θυμιζει το ''εγκλημα και τιμωρια'' του ντοστογιεφσκι?).
ΥΓ το ΄΄αγονιστης΄΄προερχεται απο το άγονος ?
οπως π.χ. ο διαγωνισμος για το ΠΠΚΑ η τις βαλβιδες της αποχετευσης????????