Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάλληλοι του υπουργείου Εσωτερικών επισκέφθηκαν το στρατόπεδο 722ΤΜΧ στην Αλεξάνδρεια που πλέον δεν χρησιμοποιείται ώστε να αυτό να ενταχθεί στο πρόγραμμα του υπουργείου για την φιλοξενία των μεταναστών.
Το στρατόπεδο βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, δίπλα στο γήπεδο και έχει, απ΄ ότι φαίνεται, όλες τις προϋποθέσεις να φιλοξενήσει κόσμο.
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Μπ. Γκιόνογλου δηλώνει ευθέως και με πλήρη σαφήνεια ότι δεν είναι σύμφωνος με μια τέτοια εξέλιξη και ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι ώστε να ακυρωθούν τα σχέδια των Αθηνών.
"Ας φέρουν πρώτα στο δήμο μας το ΤΕΙ που ζητήσαμε και τότε ας έρθουν να κάνουν και το κέντρο υποδοχής των μεταναστών" δήλωσε ο Μπ. Γκιόνογλου στα ΧΡΟΝΙΚΑ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κάνω μια πρόταση
Να φερουν μετανάστες στην Αλεξάνδρεια και να τεθούν στην υπηρεσία του δήμου ως άμισθοι εργαζόμενοι. Να απασχοληθούν με τα χόρτα και τηην καθαριότητα γενικώς. Δε θα λαμβάνουν μισθό, θα ανταποδίδουν με εργασία τις παροχές της χώρας μας που τώρα πέρνουν όσο διάστημα παραμένουν στην Ελλάδα.

Blog Writer είπε...

λαθρομετανάστες είναι οι άνθρωποι όχι σκλάβοι.