Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ!

Το πρόβλημα που δημιουργούν κάθε καλοκαίρι τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με την άναρχη ανάτυξη των τραπεζοκαθισμάτων είναι γνωστό και απασχολεί την συντριπτική πλειοψηφία των δήμων της χώρας.
Στη Βέροια η διοίκηση του δήμου ήδη έδωσε καταληκτική ημερομηνία, την Δευτέρα 20 Ιουλίου, ώστε να αποσυρθούν όλα τα τραπεζοκαθίσματα που βρίσκονται εκτός των καθορισμένων ορίων και τα περίπτερα να αποσύρουν όλα τα ψυγεία, εκτός δυο, που έχουν σε δημοτικό, κοινόχρηστο, χώρο. Διαφορετικά, λέει στην ανακοίνώσή της η δήμαρχος Βέροιας, θα τα μαζέψει το συνεργείο του δήμου που θα βγει.
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Αλεξάνδρεια πλην όμως πέραν των ειδοποιήσεων δεν έχει προχωρήσει η διοίκηση του δήμου σε καμιά ενέργεια ακόμα.
Επίσης, στην Αλεξάνδρεια πληροφορούμαι ότι τα περισσότερα καταστήματα που νοικιάζουν δημοτικό χώρο δεν έχουν αποπληρώσει την υποχρέωσή τους τόσο για τη φετινή χρονιά όσο και για την παρελθούσα!
Η επιστολή- ανακοίνωση της δημάρχου Βέροιας είναι η ακόλουθη:«Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν τα παράπονα, οι καταγγελίες και η προσφυγή στη δικαιοσύνη, πολιτών αλλά και ευπαθών ομάδων (ηλικιωμένοι, ΑΜΕΑ, οικογένειες με μικρά παιδιά) από την παράνομη – αυθαίρετη και χωρίς άδεια τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων από καταστηματάρχες αλλά και ψυγείων από περιπτερούχους σε κοινόχρηστους χώρους. Παρά τις συστάσεις και τις υποδείξεις που κατά καιρούς έχουν λάβει χώρα, σήμερα, με την ειδοποίηση αυτή, σας γνωρίζουμε ότι την Δευτέρα 20.07.09 συνεργεία του Δήμου με την παρουσία Δημοτικής Αστυνομίας και Ελληνικής Αστυνομίας, θα απομακρύνουν ότι έχει τοποθετηθεί παράνομα, αυθαίρετα και χωρίς άδεια σε κοινόχρηστους χώρους (τραπεζοκαθίσματα – ψυγεία – ηλεκτρονικά παιχνίδια). Διευκρινιστικά σας γνωρίζουμε ότι στα περίπτερα θα παραμείνουν ένα ψυγείο για αναψυκτικά και ένα για παγωτά»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Giati den plironoyn oi kyrioi? ti perimenei o dimos kai den toys kobei ton kolo?