Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2008

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ Α.Τ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

*32χρονος από τα Μάλγαρα συλληφθείς για κλοπές

Κρεμασμένος στο κελί του, στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας βρέθηκε ένας 32χρονος κρατούμενος την Κυριακή 30 Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομική Διεύθυνσης, ο 32χρονος είχε συλληφθεί την Κυριακή στις 2 το πρωί για αυτόφωρο αδίκημα (κλοπές) από άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας της Αλεξάνδρειας. Οδηγήθηκε στο τμήμα και κρατούνταν στο κρατητήριο μέχρι να οδηγηθεί το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα. Δηλαδή, μια συνηθισμένη και από τον νόμο προβλεπόμενη διαδικασία. Ωστόσο, ο νεαρός αυτόχειρας, για άγνωστους λόγους, πήρε την μοιραία απόφαση να αφαιρέσει την ζωή του και χρησιμοποίησε την φάσα της κουβέρτας του την οποία κρέμασε από τα κάγκελα και απαγχονίστηκε.
Μόλις πήραν είδηση οι αστυνομικοί της βάρδιας το τι συνέβη σήμαναν συναγερμό και απευθείας κλήθηκε ο εισαγγελέας και ο ιατροδικαστής από την υπηρεσία της Θεσσαλονίκης που κατέφτασαν στον τμήμα της Αλεξάνδρειας καθώς επίσης και φωτογράφος να απαθανατίσει το σκηνικό.
Το πτώμα του αυτόχειρα θα υποστεί νεκροψία- νεκροτομή όπως προβλέπεται και βέβαια θα αρχίσουν μια σειρά από ανακρίσεις ώστε να ολοκληρωθεί ο φάκελος ασχέτως αν πρόκειται για καθαρή περίπτωση αυτοκτονίας, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

na rotiso ego kati kyrioi mpatsoi
sta kelia ypotithete exei kameres akrives malista....ti kanate ekeinin tin ora poy itan o kratoymenos mesa sto keli?

Ανώνυμος είπε...

Πριν από λίγο καιρό κατά την επίσκεψη του κ. Χηνοφώτη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας είχαμε μια απόπειρα αυτοκτονίας Ρουμάνου κρατούμενου, η οποία δημοκρατικότατα πνίγηκε από την συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ του νομού, ηλεκτρονικών και εντύπων, και η οποία ουδέποτε επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.
Παραθέτω το σχετικό link προς ενημέρωση των αναγνωστών σας.
http://aixminews.blogspot.com/2008/10/blog-post_4599.html
Με αφορμή το νέο, τραγικό αυτή τη φορά ως προς την κατάληξη, συμβάν είναι σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα με τις συνθήκες κράτησης στα κρατητήρια και στο Νομό μας.
Παναγιώτης Η. Χατζησάββας