Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

*ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ - ΔΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ



Χτες Δευτέρα η νεοεκλεγμένη Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο της πόλης Μπ. Γκιόνογλου. Στο γραφείο του δημάρχου, όπου έγινε και η συνάντηση ήταν ακόμη οι αντιδήμαρχοι Κούγκας, Ανεσίδης Ν., κα Βουλγαροπούλου Μ., ο Πρόεδρος της ΕΔΑΝΑΛ Βασ. Μιχαλακάκης, και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σάκης Μουστάκας.
Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας, αφού τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε να έχουν μια καλή και ανεμπόδιστη θητεία, δεσμεύτηκε να είναι δίπλα τους σε ό,τι χρειαστεί, ώστε να προωθηθεί η ανάπτυξη και η βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη της Αλεξάνδρειας.
Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν:
·Στη γενικότερη εμπορική ανάπτυξη της περιοχής του Δήμου Αλεξάνδρειας
·Στη σωστή και απρόσκοπτη λειτουργία της λαϊκής αγοράς
·Στην επικείμενη ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής του Κολυμβητηρίου, ώστε να καταστεί πόλος έλξης όχι μόνο επισκεπτών αλλά και δυνητικών επενδυτών.
· Στην ολοκλήρωση του Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου και στην ανάπλαση της ευρύτερης περιοχής.
· Στη διοργάνωση Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με ενδεχόμενη συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας
Τέλος, έγινε ιδιαίτερη μνεία από το Δήμαρχο Αλεξάνδρειας όσον αφορά στην ενεργό συμμετοχή των πολιτών και ιδιαίτερα των εμπορικών επιχειρήσεων σε θέματα καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος, ώστε η βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη της Αλεξάνδρειας να καταστεί εφικτή μέσα από απλές, καθημερινές πρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: