Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Επισκέψεις του Μ. Χαλκίδη σε Υπηρεσίες και φορείς της Αλεξάνδρειας

Υπηρεσίες και φορείς της Αλεξάνδρειας επισκέφθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Μ. Χαλκίδης την Δευτέρα 29 Δεκ. 2008. Κατά την επίσκεψή του στις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής (Κέντρο Υγείας, ΟΑΕΔ, ΙΚΑ, Εφορία, Πολεοδομία, Δ/νση Εγγείων Βελτιώσεων, Υποθηκοφυλακείο, Γραφείο Α’θμιας Εκπαίδευσης, Αστυνομία και Πυροσβεστική) ο Μ. Χαλκίδης συνομίλησε με τους υπαλλήλους των υπηρεσιών αλλά και συναλλασσόμενους πολίτες και άκουσε με προσοχή τόσο τα προβλήματα των εκεί υπηρεσιών όσο και τα προβλήματα των πολιτών κατά τη συναλλαγή τους με τη Δημόσια Διοίκηση.
Στη συνέχεια, ο βουλευτής Ημαθίας επισκέφθηκε την αγορά της πόλης και συζήτησε διεξοδικά με τους τοπικούς επιχειρηματίες τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στις επιχειρήσεις τους από την επιφυλακτικότητα των πολιτών δεδομένης της οικονομικής κρίσης ενώ τέλος είχε την ευκαιρία να ακούσει τις απόψεις, τα παράπονα και τα προβλήματα των ίδιων των πολιτών που συνάντησε στην αγορά της πόλης.
Ο Μ. Χαλκίδης εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι τα μηνύματα λαμβάνονται σε κεντρικό επίπεδο και ότι ο σωστός σχεδιασμός που ακολουθεί η Κυβέρνηση από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της είναι και αυτός που βοήθησε η κρίση να έρθει μετριασμένη στη χώρα μας αλλά είναι και αυτός που θα επιτρέψει μια κοινωνικότερη στροφή προς τις κυβερνητικές προτεραιότητες του επόμενου έτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: