Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

ΒΕΡΟΙΑ- Εμφύλιος στην πλειοψηφία του Δήμου- Καταγγελία Κάκαρη για προπηλακισμούς, χειροδικίες και ..βολέματα!

Ευθεία επίθεση κατά στενής συνεργάτιδας της δημάρχου Βέροιας κάνει μέσω του φ/β ο πρόεδρος της επιχείρησης Πολιτισμού του δήμου Γιώργος Κάκαρης. Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς που προφανώς είναι απόρροια συναισθηματικής φόρτισης αφού πρέπει να μεσολάβησε μεταξύ τους έντονο επεισόδιο που είχε και ολίγον ..χειροδικία εις βάρος του όπως λέει!!

Ωστόσο, αυτό που κατά την άποψή μου είναι το πιο σοβαρό είναι η καταγγελία του Γ. Κάκαρη που έχει να...
κάνει με την προσπάθεια της δημοτικής συμβούλου και στενής συνεργάτιδας της Δημάρχου η οποία φέρεται να σπεύδει να "βολέψει τα τέκνα της" μέσω του δήμου.

Διαβάστε το κείμενο του Γ. Κάκαρη, που δημοσιεύτηκε στο φ/β, και δείτε σε τι κλίμα κινείται σήμερα η δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας στο δήμο Βέροιας:

"Όταν κάποιοι δεν έχουνε επιχειρήματα να αντικρούσουν την πολιτική τους γύμνια, όντας πολιτικά μηδενικά, που δεν μπορούν να αρθρώσουν λέξη για κανένα θέμα πέραν του κουτσομπολιού και της κατινιάς, αισθανθούν στριμωγμένοι απο την καταγγελία της ξεδιάντροπης και αρριβίστικης τακτικής τους τότε η μόνη πρακτική αντί του ανύπαρκτου ούτως ή αλλως λόγου τους, είναι να προπηλακίζουν και να χειροδικούν !!! 
Αυτό που έχουν μάθει είναι η εκμετάλευση της υπηρεσιακής θέσης τους για να μαζεύουν ψήφους. Οι πολιτικές κλώσσες ξέρουν να φωλιάζουν μονάχα δίπλα σε εξουσία και να αρμέγουν δόξα, αξιώματα και θέσεις γλύφοντας πολιτικούς.
Ο πολιτικός χαμελαιοντισμός και η μετάλλαξη τους είναι η πάγια και οικεία τακτική τους για να μένουν στα πράγματα.
Λυπάμαι γιατί κάποιοι που πίστεψα σε αυτούς, αυτά τα άτομα τα έχουν δεξί τους χέρι... Ας έχουν το νού τους γιατί οι πρώτοι που θα προδώσουν και θα πουλήσουν θα είναι αυτοί !!! Κάτι που ήδη άλλωστε έχουν κάνει. Τι περιμένεις απο άτομα που με την πρώτη επαφή με την άσκηση εξουσίας κοιτάξανε πως θα βολέψουνε τα τέκνα τους !!!!!
Απλά λυπηρά και άθλια άτομα μπορείς να χαρακτηρίσεις αυτές τις πολιτικές κότες...που προέκυψαν στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου μας...."

Δεν υπάρχουν σχόλια: