Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Καταθέτουν στεφάνια για την Κύπρο οι νεοναζί!!!

Την Κυριακή 22/7 έγιναν στο μνημείο στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας εκδηλώσεις μνήμης για τον πόλεμο της Κύπρου.

Ανάμεσα στους εκπροσώπους φορέων παρεβρέθηκε και η Χρυσή Αυγή, η οποία...
κατέθεσε και στεφάνι.

Οι πολιτικοί απόγονοι των SS και των δοσίλογων την περίοδο της κατοχής, της χούντας και των βασανιστών της, του πραξικοπήματος στη Κύπρο που προκάλεσε τον πόλεμο έβαλαν για άλλη μια φορά το προσωπείο του "πατριώτη" για να παραστήσουν ότι είναι ένα νόμιμο κόμμα και όχι μια συμμορία νεοναζί.

Η τοπική πολιτική ηγεσία στάθηκε αδιάφορη δίπλα στους νοσταλγούς του ολοκαυτώματος στο Κοντομαρί και την Κάντανο νομιμοποιώντας έτσι τις δολοφονικές επιθέσεις και τα πογκρόμ εναντίον μεταναστών που έχει εξαπολύσει η Χρυσή Αυγή σε όλη την Ελλάδα αλλά και στα Χανιά.

Δεν αναγνωρίζουμε κανένα δικαίωμα λόγου στους φασίστες, καμιά νομιμοποίηση στους δολοφόνους μεταναστών.
  • ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ
  • ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερα μας ποτε θα βγει να διεκδικησει δικαιωματα για εμας τους φτωχους? Δικαιωματα δεν μπορεις να διεκδικεις μεσα απο τα πανελ των καναλαρχων! Ποτε θα ειναι μπροστα στα δακρυγονα και στις λαικες εξεγερσεις?
Ειλικρινα τους βαρεθηκα. Αντισταση δεν γινεται με κοκορομαχιες στις τηλεορασεις και με αντιπαλο τον μπουμπουκο! Εφαγε κανα γκλοπ στην μεση ποτε ο τσιπρας , η κουκουβαγια? Η κανελη? Η καποιος αλλος αριστερος γνωστος? Εξαιρω τον γλεζο. Ο μονος ηταν και ηταν απο τους γνωστους . Σταματηστε να ζητατε απο τον λαο. Κατεβητε και πολεμηστε μαζι μας. Αντε γιατι η πολυθρονα και η αντιπολιτευση μια χαρα σας βολευει κυριοι της αριστερας. Κοιμαστε και οι αλλοι κανουν στρατο .