Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Στον κόσμο των αφεντικών είμαστε όλοι απεργοί Χαλυβουργοί!

Το Κράτος και τα αφεντικά έδειξαν για άλλη μια φορά τις προθέσεις τους απέναντι στους εργαζόμενους. Η νυχτερινή επέμβαση των δυνάμεων καταστολής με την συνδρομή της εισαγγελικής παρέμβασης, είχε ξεκάθαρο στόχο το σπάσιμο της απεργίας των Χαλυβουργών. Η δίκαιη και αδιάλλακτη απεργία των εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας χαρακτηρίστηκε...
«παράνομη» και χτυπήθηκε. Κανένας αγώνας δεν είναι παράνομος. «Παράνομος» και παρασιτικός είναι ο καπιταλισμός και οι υπηρέτες του κι όχι οι εργατικοί αγώνες και οι απεργίες!
Στον καπιταλισμό τ’ αφεντικά χτυπούν τους εργαζόμενους με διάφορα μέσα κι όταν τα βρίσκουν σκούρα αναλαμβάνουν δράση οι κατασταλτικοί μηχανισμοί του κράτους και οι παρακρατικές συμμορίες. Η μόνη απάντηση που μπορεί να δοθεί περνάει από την εργατική αλληλεγγύη και καταλήγει στην οργάνωση της εργατικής τάξης με στόχο την κατάργηση του καπιταλισμού και του κράτους.
Η απεργία των Χαλυβουργών στον Ασπρόπυργο αποτελεί παράδειγμα για την εργατική τάξη και γι’ αυτό έπρεπε να πάψει. Η αλληλεγγύη και η κοινή μάχη στο πλευρό των απεργών εργατών θα ανατρέψει τους σχεδιασμούς του Μάνεση και της κυβέρνησης.
Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων απεργών
Άμεση αποχώρηση των κατασταλτικών δυνάμεων από το εργοστάσιο
Καμία ανοχή σε απεργοσπαστικούς μηχανισμούς και παρακρατικές πρακτικές.
ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ

http://rocinante.gr/ston-kosmo-ton-afentikon-imaste-oli-apergi-chalivourgi/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

για ακομα μια φορα το παμε καταφερε να κλεισει 400 σπιτια. συγχαρητηρια στον προεδρο του σωματειου κ. γιωργο σιφωνιο για την ραγδαια αναρηχιση του στο κκε.συγχαρητηρια..........