Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΠΟΓΛΟΥ- ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ


Αριστούχος και Υπότροφος πτυχιούχος Γεωπονίας του ΑΠΘ. Εργάσθηκε ως Γεωπόνος-Ερευνητής στο Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών «Δημόκριτος».
Διατηρούσε κατάστημα Αγροτικών Εφοδίων στην Αλεξάνδρεια και παράλληλα συνεργάσθηκε με όμιλο εταιριών ζυθοποιίας και βιομηχανιών κονσερβοποιϊας και τοματοπολτού και συνέβαλε στην επέκταση των καλλιεργειών του βιομηχανικού ροδάκινου και της τομάτας στην Κεντρική Μακεδονία.
Υπήρξε πρωτοπόρος στην Ελλάδα, από το 1984, της διάδοσης της χρήσης στην Γεωργία των ιδιωτικών εδαφολογικών και χημικών εργαστηρίων με στόχο την ορθολογική λίπανση και τη μείωση της..
Νιτρορρύπανσης.
Διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ΑΕ Γεωργικών Εφοδίων.
Ασχολήθηκε με το εξωτερικό εμπόριο και ανέπτυξε επιχειρηματική δράση στη Βουλγαρία και Αλβανία.
Θέλοντας να συμβάλλει στην αγροτική ανάπτυξη και στην αναδιάρθρωση των καλλιεργειών έχει συγγράψει βιβλίο για τη Στέβια, μια νέα κερδοφόρα καλλιέργεια.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ –ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ:
Διετέλεσε Α' Γραμματέας της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ Αλεξάνδρειας και μέλος της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας. Συνέβαλε στη Νίκη του ΠΑΣΟΚ το 1981 και σε όλους τους πολιτικούς αγώνες.
Διετέλεσε μέλος του Δ/Σ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ημαθίας
Σήμεραα αποφάσισε να συμμετάσχει στη δημιουργία του αυτόνομου ψηφοδέλτιου "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ πολιτών Αλεξάνδρειας" με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον ΤΣΙΑΠΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ με στόχο την εκλογή ενός άφθαρτου Δήμαρχου.

EΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΤΗΛ. 6944932985
Email : ">pkapoglu@otenet.gr & ">kapoglou.m.pavlos@gmail.com
Ιστοσελίδες

http://stevia-kapogloupm.blogspot.com
http://kapogloupavlosm-gr.blogspot.com
http://stevia-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: