Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΕ ΔΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ


Τρίωρη συνάντηση είχαν το βράδυ της Πέμπτης το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας και ο υποψήφιος δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης. Στην συνάντηση που έγινε στα γραφεία του συλλόγου, αναπτύχθηκε ένας ουσιαστικός διάλογος που προκλήθηκε από την διοίκηση του φορέα και ο οποίος ζήτησε και πήρε απαντήσεις από τον υποψήφιο δήμαρχο για ζητήματα που έχουν να κάνουν τόσο με θέματα που τους αφορούν άμεσα όσο και γενικότερα που αφορούν στην πόλη αλλά και στον νέο δήμο συνολικά.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Γ. Παπαδόπουλος έθεσε προς συζήτηση, ζήτησε και πήρε απαντήσεις για κομβικά ζητήματα όπως αυτό του αεροδρομίου Παλιοχωρίου, τις σχέσεις συλλόγου και διοίκησης του..
..δήμου ασκώντας κριτική στην διοίκηση Γκιόνογλου διότι δεν είχαν δίαυλο επικοινωνίας προς το καλό της πόλης, για την ίδρυση φορέα αστικής συγκοινωνίας, για την εικόνα της πόλης και τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς που κατά την άποψή τους δημιουργεί προβλήματα, για την ίδρυση σε δημοτικό χώρο ενός γραφείου του ΟΑΕΕ κλπ.
Από την πλευρά του ο Φ. Δημητριάδης απάντησε σε όλα τα ζητήματα αναλυτικά και τόνισε ότι ο κύριος και πρώτος στόχος του είναι η ανάπτυξη του δήμου με την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών που προσφέρονται μέσω προγραμμάτων είτε της Ε.Ε είτε των υπουργείων.
Επίσης επισήμανε ότι θα είναι αρκούντως διεκδικητικός αφού το κέντρο δεν αντιλαμβάνεται άλλη γλώσσα πλην αυτής της δυναμικής και οργανωμένης διεκδίκησης
Δεσμεύτηκε ότι θα δουλέψει για την ισόρροπη ανάπτυξη του δήμου και ότι θα έχει ανοιχτή την πόρτα του στον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας τον οποίο θέλει ως συνεργάτη του και όχι απέναντί του αφού, τόνισε, απαιτεί η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας.
Αναλυτικό ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΧΡΟΝΙΚΑ που θα κυκλοφορήσει την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου. Δείτε ένα βίντεο στην διεύθυνση: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1507083091354&oid=62596757399&saved

Δεν υπάρχουν σχόλια: