Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σε απάντηση των όσων ανυπόστατων ¨καταγγέλλει¨ ο Υπ. Δήμαρχος κ. Φώτης Δημητριάδης έχουμε να πούμε τα παρακάτω:

1. Δεν υπάρχει καμιά βιομηχανία προσλήψεων στο Δήμο Αλεξάνδρειας και στις επιχειρήσεις του. Ο Δήμος καλύπτει με νόμιμες πάντοτε διαδικασίες τις θέσεις εργασίας που απαιτούνται για την εξυπηρέτηση των Δημοτών του.
Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να εκμεταλλεύεται όποιο πρόγραμμα και όποια πρόταση επένδυσης υπάρχει, για τη δημιουργία έστω και λίγων θέσεων εργασίας που έχουν ανάγκη
οι δημότες μας και πάντα σε νόμιμα πλαίσια.
Παρακαλούμε τον κύριο Δημητριάδη να καταθέσει Δημοσίως και συγκεκριμένα για ποια άτομα και ημερομηνίες μιλά. Σε αντίθετη περίπτωση είναι κακός συκοφάντης.
2. Ουδέποτε ζητήθηκαν επισήμως οικονομικά στοιχεία από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλεξάνδρειας. Θέλοντας να τον βοηθήσουμε τον παραπέμπουμε στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 5-10-2010 όπου παρουσιάστηκε ο ισολογισμός του Δήμου με όλα τα οικονομικά στοιχεία που ο κ. Δημητριάδης όφειλε να πληροφορηθεί από τους Δημοτικούς Σύμβουλους Aλεξάνδρειας που είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό του.
Αν παρόλα αυτά αγνοεί ή παραμελεί ή αποκρύπτει συγκεκριμένα στοιχεία είναι αυτός επικίνδυνος και είναι ένα δείγμα του πως θα διοικήσει το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας.
Ο κ. Δημητριάδης ευρισκόμενος προφανώς σε κατάσταση πανικού και μη έχοντας προτάσεις για το μέλλον του Δήμου μας, καταφεύγει σε ανυπόστατες καταγγελίες και ασύστολα ψεύδη για να καλύψει την ανεπάρκεια τη δική του και του συνδυασμού του συνολικά. Αμφισβητεί τα ολοκληρωμένα έργα του Δήμου Αλεξάνδρειας και τις επίσημα εγκεκριμένες χρηματοδοτήσεις της αστικής ανάπλασης και του Πνευματικού Κέντρου συνολικού προϋπολογισμού 7.525.000 ευρώ που έχουν ήδη ανακοινωθεί από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Εμείς δεν θα τον ακολουθήσουμε στον θλιβερό δρόμο που έχει επιλέξει γιατί έχουμε μάθει να μιλάμε με τα έργα μας που τα βλέπει και τα απολαμβάνει ο λαός του Δήμου Αλεξάνδρειας. Θα αφήσουμε τον κ. Δημητριάδη να παραβιάζει ανοιχτές πόρτες, να συκοφαντεί, να ψεύδεται και να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Θα συνεχίσουμε με τους ανθρώπους και την κοινωνία μαζί μας.


ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΚΙΟΝΟΓΛΟΥ
Υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχουν σχόλια: