Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ: Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ


Μήνυμα νίκης και ελπίδας για το μέλλον του τόπου έστειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης από το Παλαιοχώρι και το Λιανοβέργι, τους οικισμούς του Δήμου Πλατέος που επισκέφτηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο κ. Δημητριάδης τόνισε ότι το όνομα του συνδυασμού «Ελπίδα για το νέο Δήμο Αλεξάνδρειας», δίνει και το στίγμα της επομένης των εκλογών, αφού, όπως είπε, «η νίκη είναι δεδομένη και μάλιστα από την πρώτη Κυριακή».
Ο Δήμαρχος Πλατέος έκανε μια σύντομη αναφορά στα έργα που έγιναν στην περιοχή τα τελευταία οχτώ χρόνια επί θητείας του, καθώς, όπως ανέφερε, αυτά τα γνωρίζουν και τα αναγνωρίζουν όλοι, είτε είναι φίλοι, είτε "αντίπαλοι". «Δώσαμε κοινούς αγώνες και ό,τι επιτύχαμε το επιτύχαμε από κοινού. Από εδώ θα δοθεί και το σάλπισμα της νίκης. Γιατί δεν γίνεται αλλαγή χωρίς τη δύναμη τη δική σας και από εσάς θα αντλήσουμε εμείς δυνάμεις», τόνισε.

Ο κ. Δημητριάδης δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει το σημαντικό έργο που ξεκίνησε πριν από οχτώ χρόνια με τον ίδιο ζήλο, αναφέροντας ενδεικτικά ότι θα γίνουν έργα όπως η ολοκλήρωση των δικτύων αποχέτευσης σε Παλαιοχώρι και Λιανοβέργι, η δημιουργία κλειστών δικτύων παροχέτευσης ομβρίων σε περιοχές όπου έγιναν ασφαλτοστρώσεις και βέβαια η μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου Παλαιοχωρίου σε εμπορευματικό, που σε συνδυασμό με την ανέγερση στρατιωτικών κατοικιών θα ανεβάσουν σημαντικά την αξία της γης στην ευρύτερη περιοχή. Επιπλέον, δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλει με τις γνώσεις που έχει και ο ίδιος στον αναπροσανατολισμό μέρους της τοπικής γεωργικής παραγωγής σε νέες αποδοτικότερες καλλιέργειες, καθώς και για την εκμετάλλευση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής, όπως η γεωθερμία, ο σιδηροδρομικός σταθμός και η σύνδεση με την Εγνατία Οδό.

Ο κ. Δημητριάδης τόνισε ότι βασικός στόχος είναι η ισόρροπη ανάπτυξη που εκ των πραγμάτων ξεκινάει από την περιφέρεια του νέου Δήμου, με αιχμή την αγροτική ανάπτυξη, από την οποία, όπως είπε, «ζούμε όλοι μας». Ειδική αναφορά έκανε στην οικονομική διαχείριση που θα κάνει ως αυριανή διοίκηση, υπογραμμίζοντας ότι ούτε ένα ευρώ δε θα πάει χαμένο, αλλά θα αξιοποιηθεί στην κάθε περιοχή. Για το δε έλλειμμα του Δήμου Αλεξάνδρειας, το οποίο παραμένει άγνωστο σε τι ποσό έχει φτάσει, αφού η απερχόμενη διοίκηση επιμένει να μη δίνει τα σχετικά στοιχεία, τόνισε ότι θα γίνει ενδελεχής έλεγχος και πως «τα ελλείμματα να τα πληρώσουν αυτοί που τα δημιούργησαν».

«Γνωρίζω τα προβλήματα. Βρίσκομαι καθημερινά στην πρώτη γραμμή της μάχης. Δίνω τους αγώνες μου χωρίς να υπολογίζω το πολιτικό κόστος. Πιστεύω στις δυνατότητες του νέου μας Δήμου και είμαι απολύτως αισιόδοξος. Έχω βαθιά εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Βαθιά πίστη στην όρεξή μας για δουλειά, στη φαντασία και στη δημιουργία των νέων ανθρώπων. Μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ποικιλομορφία του γεωγραφικού μας χώρου. Μπορούμε να επιβάλουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας», τόνισε και πρόσθεσε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι για τα δύσκολα και αποτελούν τη μοναδική εγγύηση για την επίλυση των προβλημάτων του τόπου.

6 σχόλια:

loulas είπε...

Κύριε Δημητριάδη, αυτή η μετατροπή του αεροδρομίου από στρατιωτικό σε πολιτικό μοιάζει με το γεφύρι τις Άρτας , στο Δήμο Πλατέως ανήκει, γιατί δεν το μετατρέψατε στα οκτώ χρόνια που ήσασταν Δήμαρχος , και τώρα προεκλογικά το έχετε σημαία στις προεκλογικές σας ομιλίες? Έχω την γνώμη ότι οι προεκλογικές εξαγγελίες θα πρέπει να γίνονται στα όρια του εφικτού, για να γίνονται πιστευτές , διότι η μετατροπή ενός αεροδρομίου, δεν είναι υπόθεση πού μπορεί να λύση ένας Δήμαρχος αλλά είναι θέμα του Υπουργείου Εθνικής αμύνης , αλλά και όχι μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημά σας μπορείτε να το απευθύνεται στο Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού "ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ-ΦΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ" (email: press@elpida-alexandria.eu), μιας και αυτό στέλνει τα δελτία Τύπου των ομιλιών του στα ΜΜΕ/blogs. Και από την απάντηση που θα πάρετε, θα κρίνετε.

Ανώνυμος είπε...

μη φας ...θα σφαξουμε ελικοπτερο.....χαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΦΩΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2014...

MPLE είπε...

dsfds

MPLE είπε...

Η μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου σε πολιτικό αποτελεί απόφαση της κεντρικής διοίκησης.
Είναι όμως εφικτό αυτό αν δεν πιέσει η τοπική αυτοδιοίκηση το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης; O Δημητριάδης - αρέσει δεν αρέσει- είναι ο μόνος εκ των υποψηφίων που έχει τη δυνατότητα να παρέμβει!