Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Οι φασίστες έδιωξαν φτύνοντας την Αντωνίου (ΝΔ) από το Γράμμο - Δεν έβγαλε ανακοίνωση ο Μιχελογιαννάκης για τον εμφύλιο

Αντωνίου με γούνα
Οι συμμορίτες της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν στην βουλευτίνα της ΝΔ Αντωνίου, εκείνη που έγινε διάσημη για τα ...γουναράδικα. Επιτέθηκαν στην δεξιούλα γιατί πήγε να τους κλέψει τη δόξα. Πήγε κι αυτή συνάμενη κουνάμενη να καταθέσει στεφάνι στο Γράμμο εκπροσωπώντας την Βουλή κατ΄ εντολή του προέδρου της Μεϊμαράκη.

Κατ΄ αρχάς θα πρέπει να πω ότι οι...
συμμορίτες με το δίκιο τους την προπηλάκισαν. Με ποιο δικαίωμα και με πόσο θράσος η νεαρή επιχείρησε να τους χαλάσει το σόου, να τους κλέψει την αποκλειστικότητα, να τους κάνει αντίπραξη.
Καλά, ας μην μασήσουμε. Στην ουσία της υπόθεσης η ΝΔ με την Συμμορία συνεργάζονται άψογα αλλά τα χαλάνε στο ..φαίνεσθαι. Ο Σαμαράς, ο Δένδιας, ο Άδωνης υλοποιούν κάθε μέρα την φασιστική ατζέντα της Συμμορίας αλλά δεν το παραδέχονται ότι είναι φασίστες. Από την άλλη, οι Συμμορίτες είναι πλήρως ικανοποιημένοι που έχουν επιβάλλει την ατζέντα τους αλλά δυσαρεστούνται γιατί δεν την εφαρμόζουν αυτοί.

Η Αντωνίου με τα ..γουναράδικα του Άρη λοιπόν προπηλακίστηκε. Την έφτυσαν οι φασίστες, οι ορίτζιναλ φασίστες και την έδιωξαν. Αυτή ισχυρίζεται ότι πρόλαβε να καταθέσει το στεφάνι της Βουλής. Αλήθεια, γιατί η Βουλή καταθέτει στεφάνι σε μια γιορτή του μίσους; Νομίζω ότι έτσι τις λέγαμε παλιά και μόνο οι γραφικοί φασίστες με τους νοσταλγούς που ψήφιζαν ΝΔ πήγαιναν στο φασιστικό σόου.
Μιχελογιαννάκης
Προσωπικά μου είναι αδιάφορο το τί κάνουν οι σύμμαχοι της πτέρυγας αυτοί στις γιορτές τους. Καλό θα ήταν αν μαχαιρώνονταν κι όλας για να λιγοστεύουν. Όμως, που τέτοιο καλό. Θα με εξέπλητε όμως αν σήμερα ο Μιχελογιαννάκης του ΣΥΡΙΖΑ και της Σοσιαλιστικής του Τάσης εξέδιδε ανακοίνωση για το πέρας του εμφυλίου και την σημασία του στην ανόρθωση του έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: