Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η ΕΛΑΣ προκάλεσε τη διακοπή της θεραπεία του Αιγυπτίου ψαρά καλύπτοντας την επίθεση της Χρυσής Αυγής

Τα λαγωνικά του Δένδια έκαναν το θαύμα τους ξανά στη προσπάθεια της συγκάλυψης της ρατσιστικής επίθεσης της Χρυσής Αυγής στην Λαϊκή Αγορά της Καλλιθέας με θύμα ένα Αιγύπτιο ψαρά και ένα Πακιστανό μικροπωλητή. Συγκεκριμένα, κλιμάκιο της ΕΛΑΣ εμφανίστηκε στο...
Τζάνειο όπου διακομίστηκε με ασθενοφόρο αιμόφυρτος μετά από χτυπήματα στο πρόσωπο και τη πλάτη. Αφού δέχτηκε την περιποίηση των τραυμάτων στο πρόσωπο με τρία ράμματα πάνω από το μάτι βρέθηκε μπροστά στη προοπτική άμεσης σύλληψης του χωρίς καν να έχει ολοκληρωθεί η εξέταση του. Έτσι έφυγε μαζί με τους φίλους του για να την αποφύγει. Βρίσκεται στο σπίτι του χωρίς να έχει πάρει θεραπευτική αγωγή αφού η εξέταση ποτέ δεν ολοκληρώθηκε.
Η κυβέρνηση Σαμαρά επιχειρεί να ξαναφέρει την ιατρική περίθαλψη για τους μετανάστες στο επίπεδο της δεκαετίας του 90΄ όταν οι χωρίς χαρτιά έγκυες γυναίκες γεννούσαν στην Ομόνοια και οι τραυματίες πέθαιναν αβοήθητοι στους δρόμους. Αυτός ο ρατσισμός πάει χέρι-χέρι με την διάλυση των δημόσιων νοσοκομείων που θα μπορούσαν να ήταν αποκούμπι για κάθε άνεργο, φτωχό και αναξιοπαθούντα.
Χωρίς ενδοιασμό, η μνημονιακή Δεξιά κάνει πλάτες στους νεοναζί Χρυσής Αυγής που έχουν συνάψει συμβόλαιο με τους μεγαλοεμπόρους για να χτυπήσουν τους Αιγυπτίους ψαράδες πότε εισβάλλοντας σε σπίτια και πότε χτυπώντας στους δρόμους. Άγνωστο, αν επιστρατεύουν πληρωμένους τραμπούκους η τους αποσπασμένους στη Βουλή υπαλλήλους των νεοναζί βουλευτών.
Είναι ώρα να βάλουμε τέλος στο ρατσισμό μέσα στα νοσοκομεία. Πριν δύο μέρες έστειλαν αστυνομικούς στο Ογκολογικό Άγιοι Ανάργυροι και τώρα συνεχίζουν στο Τζάνειο. Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει παρά να καταδιώκει μαχητικούς εργάτες για να σπάσει με τη βία τις καταλήψεις όπως έκανε στη Θεσσαλονίκη κατά των εργολαβικών και την ίδια ώρα καταδιώκει μετανάστες για να τους μετατρέψει σε αποδιοπομπαίους τράγους για τις περικοπές και τις απολύσεις.
Καλούμε την ΟΕΝΓΕ, την ΕΙΝΑΠ και την ΠΟΕΔΗΝ να υπερασπίσουν το δικαίωμα πρόσβασης ΟΛΩΝ στα νοσοκομεία. Να πάρει ξεκάθαρη θέση καταδίκης των συλλήψεων από την Αστυνομία μέσα στα νοσοκομεία των θυμάτων ρατσιστικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής.

Επικοινωνία με: Πέτρο Κωνσταντίνου, συντονιστής ΚΕΕΡΦΑ, Ραμπάπ Χασάν, Αιγυπτική Κοινότητα, 6994048002

Δεν υπάρχουν σχόλια: