Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

VIDEO- Άλλο η όψη άλλο η κόψη! – Πως «τραγουδάει» η Χρυσή Αυγή τον εθνικό ύμνο

Το να μπερδέψεις την κόψη του σπαθιού την τρομερή με την όψη που με βιά μετράει τη γη είναι συνηθισμένο λάθος. Όταν μιλάμε για παιδιά. Όχι για ενήλικες και δη πολιτικοποιημένους.
Συνέβη στη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στα...
Τρίκαλα, την Κυριακή, με αφορμή τα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην πόλη.

Παρών ο Ηλίας Κασιδιάρης, που αφού μίλησε στους παρευρισκόμενους και είπε πως δεν ανέβηκε σε μπαλκόνι για να εκφωνήσει την ομιλία του γιατί «για εμάς που ήμασταν ακτιβιστές, πάντα τα μπαλκόνια ήταν στόχος, για να πετάμε το Νο1 όπλο που έχει σήμερα στα χέρια του Έλληνας, το γιαούρτι», ζήτησε από όλους να... τραγουδήσουν και όχι να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο.
Κι εκεί, κάποιοι με μαύρες μπλούζες και άσπρα γράμματα που έγραφαν Χρυσή Αυγή, μπέρδεψαν την «κόψη του σπαθιού την τρομερή» με την «όψη που με βιά μετράει τη γη».

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είπε επίσης ότι οι συγκεντρώσεις του κόμματος «δεν είναι κομματικές ή πολιτικές, θυμίζουμε περισσότερο πράγματι στρατιωτική μονάδα».
Και μέσα σε όλα ήρθε και μια ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής από την Άρτα, που καταλήγει με τη φράση: «H Xρυσή Aυγή ήταν και θα είναι παρών σε όλη την Άρτα». Παρών και όχι παρούσα...





Newsit.gr | NewsIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: